Manikura u boji lavande koju nosi Nicole Peltz Beckham idealna je za prve dane proljeća

by | 11 Marta, 2024

Manikure Nicole Peltz Beckham postale su omiljena tema za razgovor dama koje redovno prate beauty trendove

Proljetnu sezonu obilježava svježa manikura i romantične boje. Jedna od tih boja uživa svoj the moment trenutno s brojnim poznatim dama koje je nose poput Nicole Peltz Beckham i Margot Robbie.

Nicola Peltz Beckham bila je zvijezda naslovnice Byrdiejevog novog Travel Issuea, a uredništvo se odlučilo za manikuru u bojo lavande, tretirajući je kao neutralnu dok su u isto vrijeme dopuštali da se lijepo ističe iz gotovo potpuno crvenog seta snimanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M e g (@gel.bymegan)

Naravno, pastelna nijansa označava početak proljeća i novi početak. Bilo da je riječ o minimalističkoj manikuri, chrome lavender noktima, francuskoj manikuri ili ako se osjećate posebno glamurozno glitter noktima u boji lavande, ova će boja definitivno dominirati svijetom manikura. Boja lavande je idealna za toplije mjesece, a u trendu je s minimalizmom koji vlada već neko vrijeme u beauty svijetu. Ako ste pobornica minimalizma, najbolja stvar je što ovu manikuru možete bez problema replicirati i sami kod kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stefanie ☀️ | Nail Art Inspo (@polished_yogi)

Izdvojiti malo vremena kod kuće za manikuru dođe kao prava terapija pa se veselimo isprobati ovu boju. Prvi korak je izabrati nijansu laka za nokte u boji lavande. Nokte prije lakiranja dobro uredite. Pogurajte kožicu, isturpijajte u oblik po želji, dobro izbrusite ploču nokta te nanesite bazni lak. Nakon toga vrijeme je za nijansu lavande po želji.

Nanesite lak onoliko slojeva koliko treba da dođe do savršene nijanse, a ako volite novi naked nail look, jedan sloj bit će dovoljan da pruži lavender sjaj dok imate osjećaj da uopće nemate lak na noktima. Sve završite s top coatom i vaša lavender manikura je spremna za nove avanture. U nastavku vam donosimo najljepše nokte u boji lavande za inspiraciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 718 Beauty Bar Nail Spa (@718beautybar)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GELCARE® (@gelcare.official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iram Shelton (@iramshelton)

 

 

ljepotaizdravlje.ba

Instagram