Margot Robbie uvijek izgleda besprijekorno, a otkrili smo i koji ruž koristi

by | 12 Marta, 2024

Francuska kuća Chanel predstavila je novu beauty kampanju s ambasadoricom, glumicom i producenticom Margot Robbie u glavnoj ulozi u kojoj se, po prvi put u historiji, pojavljuje i sasvim drugačije pakovanje njihovog ikoničnog proizvoda – Rouge Allure

O pojavljivanjima Margot Robbie na crvenim tepisima se ne prestaje pričati. Ona gotovo nikada ne odstupa od klasike, a njena šminka uvijek je elegantna i decentna. Njeni vizažisti, drže se nude nijansi, a tek ponekad za usne biraju one crvene.

Zahvaljujući CHANELU, sada njen make up izgled možemo rekreirati. Naime, Margot Robbie zaštitno je lice njihove linije ruževa ROUGE ALLURE VELVET Nuit Blanche. Radi se o osam nijansi koje dolaze u bijelim pakiranjima s crnim CHANEL logom. Ruževi se otvaraju na potisak, baš kao i slavna CHANEL maskara, a pričaju priču o jednoj noći u gradu.

Od ponoći do svitanja

CHANEL ROUGE ALLURE VELVET NUIT BLANCHE kolekcija sadrži nijanse ruža koje odgovaraju svim vašim potrebama. Zvijezda kolekcije je noć kojom su ruževi inspirisani.

Od ponoći do 1 ujutro

Na usnama je u ponoć CHANEL ruž Sienna Red, a već u jedan ujutro tu je ruž boje cigle. Sati pred nama je prepuni su elektriciteta, a privlačnost nezaboravne noći skrivena je u pigmentima CHANEL ruževa.

Od 2 do 3 ujutro

Zabava je na vrhuncu. U dva ujutro na usnama je crveni ruž s primjesama narančaste boje, a već u tri mijenjamo ga neodoljivom bojom fuksije. Eksplozija bogatih boja naglašva proslavu i veselje koje nema granica.

Od 4 do 5 ujutro

Noć ide dalje, party se nastavlja, a boje postaju tamnije, misterioznije. Oko četiri ujutro na usnama je topla smeđa nijansa, a već u pet mijenjamo je nježnom ljubičastom.

Od 6 do 7 ujutro

Dok polako sviče zora, tamne nijanse na našim usnama zamijenit će hladni rozi tonovi. Najprije ruž boje ružinog drveta, a zatim i nježna ružičasta nijansa savršena za obilježavanje početka novog dana pred nama.

ljepotaizdravlje.ba

Chanel