Mob wife frizura je najnoviji trend koji će vladati ovog proljeća

by | 12 Februara, 2024

Mob wife frizura je trend koji tek uzima maha i osvaja frizerske salone. Frizura se odnosi na izgled supruge mafijaša i upravo je to ono što je čini posebno privlačnom

Gdje god da se okrenete, primjetit ćete mob wife estetiku. Ovaj stil podrazumijeva smjelost, razmetljivi sjaj, a nerijetko i leopard print. Iako estetika trendova nastavlja da se ubrzava i da se mijenja vrtoglavom brzinom, ovo je trend za koji se čini da će se zadržati ovog proljeća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HJ (@hairdressersjournal)

Kako izgleda mob wife frizura?

Najčešće je u pitanju bob koji je stilizovan zaobljenim slojevima. Ova frizura djeluje da kosa izgleda gusto i zdravo i svakako veoma elegantno i zavodljivo. Izmišljene mafijaške supruge su svakako inspiracija za ovu frizuru. Najčešće svi vide Michelle Pfeiffer kao glavni uzor iz filma Lice sa ožiljkom, ali tu su naravno i glumice iz serije Soprano ili stilovi inspirisani filmom Kum.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

U svakom slučaju, važno je znati da je za ovaj stil najpotrebnije samopouzdanje i glamur sa kojim ćete zračiti gdje god da pođete. Ove frizure će vas svakako izdvojiti i učiniti da izgledate besprijekorno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CR Fashion Book (@crfashionbook)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Babba C Rivera (@babba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salomé Mory (@salome.mory)

Sjajna frizura za tanku kosu koju lako i brzo možete napraviti kod kuće

ljepotaizdravlje.ba

Instagram