Let it shine: Francuski manikir na novi način (FOTO)

nov 14, 2020 Tijelo

Obožavani francuski manikir nikada neće izaći iz mode! Mijenjaće se samo način na koji se nosi; zapravo kako kombinujemo boje, jer bijela nije jedina…

A pred nama je praznična sezona i dozvoljeno je (i poželjno) da se sređujemo “za sebe”, a njegovani i lijepi nokti su uvijek in!

Francuski manikir koji će okrenuti vaš svijet naopako

Kao što znate, kod klasičnog francuskog manikira, uglavnom je na većoj površini nokta nude ili roza nijansa, a samo vrh nokta je u boji (uglavnom bijeloj) i naglašen je.

Međutim, ovu sezonu će obilježiti potpuno suprotan način izrade francuskog manikira, gdje će vibrantna bordo ili smeđa nijansa laka za nokte biti na većoj površini nokta, a zlatna linija biće na samom vrhu nokta. Zvuči zabavno zar ne?

Instagram @essie

Moderni “preokret”

Ima li nešto modernije od glittera, koji će automatski osvježiti predstojeće tmurne dane. I u ovom slučaju, ovu francuski manikir radite drugačije.

Veću površinu nokta premažte nude lakom za nokte, a onda svjetlucavu liniju uz pomoć glitter laka povucite na samom početku nokta (ne na vrhu nokta) i trudite se da djeluje što ravnije.

Instagram @essie

Okvir

Da biste isprobali ovaj novi i zanimljivi način francuskog manikira, potrebna vam je mirna ruka i vještina. Kao i kod klasičnog manikira, na nokte nanesite lak u nude ili roza nijansi, ali onda nemojte samo staviti  bijelu boju laka na vrh nokta, nego uokvirite cijeli nokat i pazite da vam linija bude što tanja i ravnija.

Instagram @essie

 

Vrhovi u boji

Uz pomoć ove vrste francuskog manikira, možda i najbolje možete iskazati svoju ličnost. Sve što morate napraviti je odabrati svoju omiljenu boju i staviti je na vrhove nokta, dok je ostatak nokatne ploče u nude nijansi.

make-up.hr

Foto: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.