Pet savjeta Kylie Jenner za savršenu selfie fotografiju

sep 12, 2019 LJEPOTA

Malo ko se sjeća vremena kada selfieji nisu postojali. Svako od nas je barem jednom napravio ovakvu fotorgafiju – u atomobilu, u toaletu omiljenog kafića ili kod kuće. Nekoliko je načina na koje možete usavršiti umijeće fotografisanja sebe na ovaj način, a mi vam donosimo pet savjeta reality zvijezde Kylie Jenner kada je o pravljenju selfieja riječ!

#1 Highlighter je obavezan

Ako je Kylie Jenner po nečemu poznata, osim po mat karminima, onda je to besprijekorno nanijet hajlajter na obrazima. Naravno, ne morate da se ograničite samo na ovaj dio lica, već svoj omiljeni svjetlucavi proizvod možete nanijeti i na ostale highlight-tačke – na nos, bradu i sredinu čela.

#2 Pazite na osvjetljenje

Ako vam se ne dopada gotovo nijedna vaša selfie fotografija, vjerovatno je problem u osvjetljenju. Naime, kao i za obične fotografije, ključ je u prirodnom osvjetljenju, pa radije stanite pored prozora i fotografišite se, umjesto da to radite u nekom zamračenom kutku. Od pomoći vam mogu biti i specijalne maske za telefon sa ugrađenim svjetlom, baš poput one kakvu ima Kylie.

#3 U ogledalu

Varate se ako mislite da selfieju podrazumijevaju samo fotografisanje lica. Prihvatite Kyliein savjet – ukoliko prolazite pored ogledala, a dopada vam se ono što imate obučeno tog dana, slobodno se fotografišite!

https://www.instagram.com/p/B0wEMxxHnt6/

#4 Pronađite omiljenu pozu

Nekada se Kylie stalno fotografisala sa rukom ispred usta, ali to više nije slučaj. Sada se čini da je omiljena poza mlade reality zvijezde blago nagnuta glava u stranu, a obavezan je i prodoran pogled u objektiv. Bilo da se vama dopadaju ove poze ili ne, svakako pronađite ono što vama najviše odgovara i za šta mislite da vam najbolje pristaje.

#5 Budite spontani

Čak i ako pronađete omiljenu pozu, ne znači da ne treba s vremena na vrijeme da budete spontani. Fotografišite se iz profila, nasmijte se u kameru ili uradite nešto drugo što vaši pratioci ne očekuju od vas.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.