Prateći ova dva jednostavna koraka uvijek ćete imati njegovane i mekane usne

by | 7 Aprila, 2024

Idealan trik koji možete primjeniti kad god poželite usnama dati što više hidratacije

Glikolna kiselina svakako je jedna od onih kiselina o kojoj vrijedi znati nešto više, a potom je potencijalno uključiti u rutinu njege kože. Spomenuta kiselina spada skupinu alfa-hidroksilnih kiselina (AHA), a njena najveća vrijednost leži u činjenici da ima jako malu molekulu koja ima sposobnost prodrijeti ispod površinskog sloja kože, a samim tim jako je učinkovita i ima snagu napraviti konkretne promjene na koži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Postoji cijeli niz kožnih nepravilnosti i boljki u kojima glikolna kiselina može u potpunosti ili značajno popraviti stanje kože – od akni, teksture, sive ili beživotne kože, mitesera, ožiljaka, plitkih bora, hiperpigmentacije, ali i ozbiljnijih kožnih oboljenja poput psorijaze. A ako niste znali, može napraviti čuda i u tretiranju ispucalih usana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H A N N A S C H Ö N B E R G (@hannaschonberg)

Naime, usne premažete glikolnom kiselinom (ne radite to u slučaju da imate otvorene ranice), i onda usne prekrijte bogatom kremom koju ćete ostaviti da se upije. Rezultat su nevjerovatno hidratizirane i mekane usne koje je glikolna kiselina omekšala, za razliku od pilinga koji radi mikro porezotine.

@shereeneidriss #stitch with @EMIRA D’SPAIN💘 The best hack for dry, chapped lips = LIP BASTING 💋 #drylips #drylipshack #chappedlips #lipbalm #lipbalmaddict #lipbalms #glycolicacid #exfoliatingacids #weledaskinfood #theordinary #dermatologist #shereeneidriss #dridriss @ShereeneIdriss ♬ original sound – ShereeneIdriss

ljepotaizdravlje.ba

Instagram