Viralni trend Boyfriend Blush tajna je za prirodni izgled rumenila

by | 17 Maja, 2024

Postoji niz različitih načina za nanošenje rumenila. Pronalaženje pravilne rutine koja vam najbolje odgovara zahtijeva isprobavanje i greške, ali pronašli smo rješenje koje dobro izgleda na svima – Boyfriend blush

Nemojte dopustiti da vas porijeklo trenda s društvenih medija prevari – trend se temelji na klasičnim nijansama i tehnikama, samo s uzbudljivim novim imenom.

U nastavku, sve što trebate znati o viralnom trendu boyfriend blush i kako postići taj izgled.

TikTokerica Mallory Osses vratila je ovaj izraz u središte pažnje, ali ovaj trend rumenila nije nov. Dolazeći iz devedesetih godina prošlog stoljeća, boyfriend blush se odnosi na svježi, prirodni izgled. Zamislite kako vam obrazi prirodno porumene nakon dužeg trčanja ili slatkog komplimenta. Taj sportski, rumeni izgled je ono što boyfriend blush predstavlja.

Kako postići izgled

Trikovi za oblikovanje rumenila dominirali su TikTokom godinama, ali boyfriend blush je manje precizan – radi se o tome da izgledate mladoliko i zdravo, a ne o tome da izgledate snatched. Trend se jednako odnosi na položaj kao i na nijansu. Rumenilo bi trebalo biti direktno na jabučicama obraza i treba se blendati prema dolje do donjeg dijela vilice kako biste dobili taj sportski, upravo-vježbao izgled. Također se dodaje malo na sljepoočnice za ukupan sjaj. Što se tiče boje, trebalo bi imitirati prirodno rumenilo vaših obraza – možda to znači svijetlo rozo ili toplo rđasto crveno.

@malloryosses Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? 💕 #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound – Mallory Osses

Iako tehnika rumenila može funkcionisati na svim oblicima lica, ipak ako imate ovalno oblikovano lice, boyfriend blush je definitivno za vas.

@.misst #boyfriendblush #trendingmakeup #oblongfaceshape #blushhack ♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) – Bakar

ljepotaizdravlje.ba

TikTok, Instagram