Mini test: Šta vas veže – ljubav ili samo dobar seks?

mar 6, 2021 Seks savjeti

Da li ste mu prirasli srcu ili samo voli vašu "zabavu ispod pokrivača"? Znate li razliku?

Uživa li u ljubavi s vama ili vas veže sam dobar seks? Ovo je uobičajena dilema na samom početku veze, kada su stvari nedorečene, ali nije rijetkost ni da kasnije sve to ostane poprilično nedefinisano. 

Ako se dugo viđate sa osobom s kojom ste u intimnim odnosima, možda tražite znakove koji mogu da vam otkriju da li ste vi toj osobi samo neko s kim ima fantastičan seks ili mu zapravo i nešto značite.

Glavne razlike između ljubavi i “samo seksa”…

#1 Ako imate seks svaki put kad se vidite – to je onda samo seks

Da li je vaš telefon zatrpan njegovim porukama u kojima vam piše koliko vas želi i kako jedva čeka da vas vidi u svom krevetu? Ako se sva njegova nastojanja da se vidi sa vama svode na krevet, pod ili bilo koje drugo mjesto za seks, nije teško da zaljučite da ste vi zapravo samo neko koga zove u situacijama kada želi da zadovolji svoju želju za seksom.

#2 Ako provedete vikend zajedno bez seksa – to je ljubav

Daleko od toga da odsustvo seksa znači da je ljubav prisutna. Ali ako seks nije prioritet, već su uključene i druge stvari u priču poput zajedničkog pravljenja večere, filmskog maratona, razgovora koji traje satima, to pokazuje da mu je stalo da vas upozna, a ne samo da vas želi u horizontalnom položaju.

#3 Ako je oduševljen činjenicom da može da vas zadovolji – to je samo seks

Iako muškarci kojima nije stalo do djevojaka sa kojima imaju seks, misle samo na svoje zadovoljstvo, ima i onih, dovoljno pametnih koji znaju da kada stvari i kod vas postanu dovoljno vrele, to znači automatski više zadovoljstva za obje strane. Samim tim činjenicu da želi da vama pričini zadovoljstvo ne treba da miješate sa ljubavlju.

#4 Ako voli da se mazi s vama – to je ljubav

Umjesto da računate koliko puta ste vi njemu pričinili zadovoljstvo a koliko on vama, obratite pažnju na činjenicu da li on voli da je u vašem naručju i koliko je nježan dok vas dodiruje. Ako nakon seksa, ostaje u krevetu i nastavlja da vas nježno mazi i ljubi znači da nije – završio sa vama, nakon završetka.

#5 Upućuje vam komplimente koji to nisu – to je samo seks

Ako vam upućuje komplimente tipa kako dobro izgledate u krevetu i kako voli vaše tijelo, on ne govori o vama, i o tome da voli vas, već vaše tijelo. Ovakvi komplimenti su poražavajći i ne treba da ih miješate sa stvarnim komplimentima koje izgovara muškarac kada je stvarno zaljubljen.

#6 Upućuje vam komplimente koji se ne tiču vašeg tijela – to je ljubav

Bilo da se nalazite u spavaćoj sobi ili izvan nje, muškarac koji nešto osjeća prema vama, reći će vam da vas voli, da mu prija vaša blizina, da ga oduševljava vaš osmijeh, avanturistički duh i sl. Takođe istaći će tako voli vašu spontanost, iskrenost, vjernost.

Stylecaster / zenskimagazin.rs

Foto: Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.