Pitajte ga koju pozu voli, a mi ćemo vam otkriti kakav je zaista

by | 17 Aprila, 2020

Svaka žena ima pozu u seksu koja joj nudi najjači užitak, ali omiljeni položaj imaju i muškarci što o njima može otkriti mnogo toga.

Za vas smo izdvojili pet najpopularnijih poza u seksu, a sve što treba da napravite jeste da mu postavite pitanje i otkrijete ponešto o njegovom karakteru.

#1 Misionarska poza

Misionarska poza je klasika koja uvijek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da ste sa muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promjene mu predstavljaju veliki napor. Ali, isto tako, riječ je o velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža veoma bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažne osjećaje.

#2 Doggy style

Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole nešto više nego žene. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla sa muškarcem koji voli da dominira i da bude vođa u svakom smislu, kako u onom poslovnom, tako i u privatnom i intimnom. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

#3 Poza 69

Ova poza će pružiti jednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osjećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu i za ženu do koje mu je stalo spreman je napraviti sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene večeri sa osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

#4 Poza jahačice

Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može biti vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samosvjestan i zna šta želi, pa se ne srami da iskaže svoje osjećaje. Uživa u strasti i ženskoj ljepoti i obožava da eksperimentiše.

#5 Kašika poza

Seks tokom kog partneri leže na boku i potpuno su spojeni poza je koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od povjerenja koji uliva sigurnost porodici. Avanture nisu njegov fetiš, pa se mnogo bolje osjeća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i ljenštine koje sve što rade rade s pola snage.

Izvor: Life Content Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.