Slowgazam – šta je sad to i kako da ga doživite?

by | 15 Septembra, 2020

Samozadovoljavanje obični ide ovako – pomalo smo napaljeni, razmišljamo o nekoj svojoj ljubavnoj priči, brzo se opustimo i za tren – sve je gotovo! Očito “seks na brzaka” postoji i dok to žene rade same…

Međutim, ponekad se treba razmaziti i zaista uživati.

Čarobna riječ je slowgazam i trebalo bi dai podstakne i sjajni megaorgazam. Bez obzira koji od pet vrsta orgazama najčešće postižete, otkrićemo vam kako sve pojačati jednim slowgazmom…

#1 Sve je u pripremi 

Riječ je o tome da napravite nešto dobro. A to trebate početi već kod priprema. Razmislite šta vam treba. Neka vam bude udobno, budi u kadi, priuštite si fini vrući tuš ili zapalite svijeće – sve što vam poboljšava raspoloženje je dobro.

#2 Priuštite si samomasažu

Svejedno hoćete li koristiti ulje za masažu ili losion za tijelo. Glavno je da uživate i da se potpuno koncentrišete na to kako dodirujete svoje tijelo te kako se opuštate uz nježnu masažu. Doživljaj će biti intenzivniji ako pri tome zatvoriš oči.

#3 Uključite kino u glavi

Želite još više podstaknuti centar za uživanje? Kako bi bilo da pogledate neki erotski film ili čitate neko erotsko štivo koje vas napaljuje? Ili možda pogledate klasični porno film? Možda vam bude dovoljna i vlastita mašta.

#4 Pobrinite se za promjenu

Sigurno imate neku svoju omiljenu priču ili neku isprobanu, ali možda i pomalo ustaljenu masturbacijsku rutinu. Ne morate ni uvijek koristiti klasični vibrator. Tržište seks igračaka zaista je golemo. Možda biste mogli da isprobate stimulator klitorisa ili ćete istražiti analno područje uskim dildom. Posebno ako brzo postižete vrhunac uz pomoć vibratora, isplati se jednostavno koristiti ruke.

#5 Neka ide polako

Nemojte da vas zavaraju pornići u kojima žene već nakon pola minute stenju i uvijaju se kao da neće dočekati jutro. Niko vas ne gleda, ne morate praviti show. Jednostavno ostanite svoji te se kod slowgazma polako pomjerajte, najbolje što je manje moguće. Pazite dobro na svoje tijelo. Osjetite svoje disanje, kucanje srca, dodire i mišiće karlice. Kad primijetite da uzbuđenje raste, polako postanite sve brži te intenzivirajte pokrete dok ne možete više izdržati i dok se vaginalni mišići ne počnu pulsirajući stiskati.

#6 Neka teče

Uživajte u talasima orgazma, držite oči zatvorene te osjećaj šta se sve događa unutar vas. Uzmite vremena za sebe, neka se sve polako događa te uživajte u potpunoj opuštenosti.

Izvor: miss7.24sata.hr Foto: Thinkstock