Ljetni dvobroj Ljepote & Zdravlja donosi novi koncept: Evo koje teme vas očekuju!

by | 30 Jula, 2022
LJZ ljetnji dvobroj avgust 2022

The Woman – samouvjerena i snažna! To je naziv naše nove rubrike i ujedno moto za ljetni dvobroj, za koji smo posebno pažljivo odabrali sagovornice. Pronaći ćete ga u prodaji od 30. jula do 29. septembra!

Njih smo zamolili da nam za ljetnji dvobroj ispričaju svoju pravu priču o uspjehu. True story. Pozivamo vas da pogledate satnicu ovih žena, prvenstveno – kad one ujutro ustaju. Zatim, njihov radni dan. On nije prepušten slučaju, sticaju okolnosti ili raspoloženju, već ima svoj kontrolisani tok, zacrtane obaveze, trenutke rada i trenutke odmora koji se promišljeno smjenjuju. Već samo to uvešće vas u formulu uspjeha ovih žena i postaće vam jasno da on nije slučajan.

Ljetni LJ&Z dvobroj: Izdvajamo još 4 teme u kojima ćete uživati:

#1 Led u službi ljepote

Industrija ljepote sve više se oslanja na moći krioterapije, jedna je od tema u segmentu Beauty & Style koje obrađuje ljetnji dvobroj.

ljetnji dvobroj krioterapija

Ponekad, kada ujutru otvorite oči, vaša koža izgleda i dalje umorno. Pa čak i nakon uobičajenog režima njege i pokušaja prikrivanja umora, epilog nije slavan. Znajte da postoji novi način da “popravite štetu”, a on se krije u preparatima i alatima baziranim na efektu krioterapije. U osnovi, krioterapija je korištenje hladnoće u cilju liječenja različitih kožnih oboljenja. Njena primjena datira još iz 50-ih godina prošlog vijeka, ali je tokom vremena značajno evoluirala. Budući da i potrošači i kozmetički brandovi konstantno tragaju za inovativnim rješenjima, ne čudi što se industrija ljepote sve više oslanja moći hlađenja. Predviđa se da će cjelokupno tržište krioterapije do 2030. godine dostići 392 miliona dolara. Znajte da postoji mnogo opcija inspirisanih krioterapijom, što će obezbijediti svježinu vašem licu. U stvari, postoji velika šansa da ste već eksperimentisali sa kriom – barem na neki način – a da toga niste ni bili svjesni. Zapravo, ako ste ikada čuvali kremu za njegu područja oko očiju u frižideru, ili ste se opuštali uz nekoliko kolutova krastavca preko očiju – da, iskusili ste djelić njenih moći.

#2 Okupana suncem: Savjeti za vaš plažni stil

Kupaći koji privlači poglede, tamne naočale koje ih sakrivaju, zavodljiv nakit, damski šešir, senzualni komad veša… I ne zaboravite proizvod sa SPF faktorom!

Ljetnji dvobroj moda

Kako da spakujete samo najnužnije – a da se u svakom komadu ogleda vaš prepoznatljivi stil – te da se prepustite ljetnim užicima, otkriva stilistica Vesna Stanković.

Pročitajte i…

#3 Moje tijelo, moj izbor

Odluka o prekidu trudnoće, za one žene koje su bile prinuđene da je donesu, jedna je od najtežih i najtraumatičnijih u životu. Ali koliko god emocionalnih, etičkih, moralnih i religioznih dilema uključivala, takva odluka – koja se tiče sopstvenog tijela – mora ostati lična. Svaka od nas mora imati slobodu da je donese iz svojih, intimnih razloga. Njih ne moramo, ukoliko to ne želimo, objašnjavati niti opravdavati ikome – osim samoj sebi.

ljetnji dvobroj - moje tijelo moj izbor

Srećom, u našoj državi, zakon podržava pravo žene da sama donese odluku o svom tijelu. Međutim, nedavni događaji u svijetu – prije svega, zabrana abortusa u velikom broju američkih država – navela nas je da se zabrinemo i potražimo odgovore na pitanja: Šta to znači za žene u BiH? Može li se desiti da naša prava ponovo budu ugrožena?

#4 Putovanje: Vaše tajno ostrvo

Čeznete za ljetnjom destinacijom na kojoj nema turističke gužve, buke ni utrkivanja za  lobodno mjesto na plaži? Želite “samo svoju skrivenu” lokaciju, na kojoj ćete odmor provesti   bajkovitoj prirodi, uz zapljuskivanje talasa, pjesmu zrikavaca i šum vjetra u borovima, kao  edinim zvukovima koji remete sijestu? Pravo je vrijeme da otkrijete ovih sedam ostrva…

Ljetnji dvobroj putovanja Biševo

… Biševo (Hrvatska); Nisiros i Agistri (Grčka); Iskija (Italija); Ile Piana (Francuska); Arhipelag Medes (Španija) i Lopud (Hrvatska).

ljepotaizdravlje.ba

kobrin_photo, Photoboyko, master1305, Catherine Philip / iStock via Getty, Mirko Tabašević

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.