Saznajte šta donosi praznični broj Ljepote & Zdravlja!

by | 1 Decembra, 2022

Prelistavanje! Zavirite sa nama u decembarski broj Ljepote & Zdravlja!

Toplo se nadamo se da će vam decembarski broj Ljepote & Zdravlja uljepšati posljednji mjesec u godini! Naslovnicu krasi Ana Bavrka s kojom smo razgovarali o ljubavi, kako se odlučila preseliti u Gruziju, te šta je čini stretnom i čemu teži u životu. Za vas smo pripremili easy going teme koje će vas dodatno inspirisati za promjene na bolje, posebno kada pravimo listu novogodišnjih odluka. Kao i prethodnih godina, prijatelji i partneri Ljepote & Zdravlja pripremili su za najsretnije od vas zaista vrijedne poklone.

Uživajte u decembarskom izdanju i prazničnom periodu koji je pred nama!

Decembarski broj Ljepote & Zdravlja: Izdvajamo 6 tema u kojima ćete sigurno uživati

#1 Naslovnicu krasi Ana Bavrka: „Zbog ljubavi bih ostavila sve!“

Praznično izdanje Ljepote & Zdravlja krasi omiljeno TV lice, Ana Bavrka. Lijepa Mostarka koja predstavlja savršen uzor jer u svom poslu je cijenjena, svojim drugaricama je odana prijateljica, a u svom domu je posvećena partnerica zaručniku Zoranu.

Ana ne krije svoju sreću kada je Zoran u pitanju. Zbog ljubavi je odlučila živjeti na relaciji BiH – Gruzija i napustiti posao voditeljice. Svestrana nekadašnja instruktorica zumbe nosi takođe titulu Miss New World 2017. godine, lice je brojnih muzičkih spotova, pri tome je zaštitno lice za mnoge poznate brandove. Tokom snimanja, Ana Bavrka nas je osvojila ljubaznošću i profesionalnošću – upravo onim osobinama kojima privlači i pratioce na Instagramu. U razgovoru nam otkriva kako uspijeva da se nosi sa izazovima današnjice, šta je zaista čini sretnom i kakve planove za budućnost ima.

#2 Pokloni za vas

Kako drugačije da započnemo decembarski broj Ljepote & Zdravlja, nego – poklonima! Kao i prethodnih godina, prijatelji i partneri Ljepote & Zdravlja pripremili su za najsretnije od vas zaista vrijedne poklone. Zasigurno će biti teško izabrati samo jedan poklon!

Sve detalje kako da učestvujete u darivanju pronađite u našem štampanom izdanju.

 

#3 Rad na sebi koji nikad ne prestaje

Naše sagovornice su otkrile u sebi talenat i strast, ali to je bila samo početna tačka na njihovom putu ka uspjehu. Svoje priče i lekcije s nama su podijelile Olivera Lopatić, Edina Selesković, Irena Miličević Vukoja i Lejla Hadžikadić Gušić. Prva ima riječ – Olivera Lopatić.

„Moja mala priča s “Mamacom&ja” počinje nakon što sam postala majka. Imala sam potrebu da radim nešto smisleno što je bliže mojoj novoj ulozi, jer sam i sama imala mnogo pitanja bez odgovora…“ kaže Olivera.

#4 Spremni za red carpet look?

Donosimo Hollywood inspo za frizure s kojima ćete definitivno zablistati za praznike.

Puštena, podignuta, s umecima ili kraća kosa? Predlažemo četiri veoma aktuelne frizure za različite dužine i tipove kose. Koja je za vas?

#5 Glamur 2.0

Čini se da je posljednjih godina glamur pao u drugi plan i – vrijeme je da redefinišemo njegovo značenje. Zašto je to važno? Zašto priželjkujemo glamur, pa makar samo u posebnim danima ili prazničnim noćima? On će učiniti da se osjećamo aktraktivnije, povezaće nas sa sjajem, izobiljem i blagostanjem, probudiće novi optimizam.

Pitali smo bh. modne dizajnere, Marka Fehera, Belmu Tvico, Janju Stijepić, Adelu Hodžić i Eminu Husedžinović Ibrahimović šta je za njih – glamur danas.

#6 Deset ključnih lekcija o životu koje nismo naučili u školi

Iako smo mi, ljudi, na vrhu evolucione skale, riječ „čovjek“ često koristimo kao sinonim za smrtan ili pogrešiv.

Najviše griješimo jer svijet filtriramo kroz sopstvenu perspektivu i osjećanja, a čestu su ona ograničena i iskrivljena. Naravno, ako živimo dovoljno dugo, većina nas nauči nešto i savlada neke od kognitivnih distorzija, ali željeli bismo da ih znamo i mnogo ranije, zar ne? Nudimo vam ih odmah, kao osnovu za uspješniji život.

 

 

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.