Kaftan studio: lookbook 2022

by | 25 Jula, 2022
KAFTAN STUDIO LOOKBOOK

Kaftan studio iznova akcentuje žensko samopouzdanje, gracioznost, ljepotu i prirodnu eleganciju i predstavlja modele pogodne za razne svečane prilike i posebne trenutke.

KAFTAN STUDIO LOOKBOOK

Lookbook nove kolekcije Kaftan studija namjenjen je ženama koje cijene kvalitet i najfinije umjeće kreacije. Kolekcija se sastoji od 30 outfita, jasnih linija, bogatih tekstura, nijansiranih u pastelnim, zlatnim, crvenim i bijelim tonovima sa predimenzioniranim floralnim motivima.

Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca, a modeli zatim pažljivo finalizirani sada već dobro poznatim dizajnerskim potpisom Kaftan studija.

KAFTAN STUDIO LOOKBOOK

Kaftan studio jedan je od najuspješnijih dizajnerskih ateljea u regiji čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde koje su njihov dizajn prezentovale na skoro svim prestižnim eventima u svijetu od dodjele Oscara, Golden Globe-a, Berlinalea do Cannes-a. Takođe, ovaj bh. dizajn studio ostvaruje izuzetne saradnje sa stilistima na globalnoj modnoj sceni, koje rezultiraju vrhunskim editorijalima objavljanim u najprestižnijm modnim magazinima i umjetničkim publikacijama u svijetu.

KAFTAN STUDIO LOOKBOOK

U dizajnerskoj filozofiji Kaftan studija od samih početaka je iskreno nastojanje da svakoj ženi za koju dizajniraju pruže vrhunsko dizajn iskustvo i custom-made kreacije koje će ih u svim prilikama činiti gracioznim i elegantnim.

Još fotografija pogledajte u galeriji…

Dizajn: Kaftan studio, Fotografija: Edvin Kalić, Modeli: Amra Čerkezović i Selma  Hadžiosmanović, Šminka: Renata Ponjević, Frizura: Meliha Višća

ljepotaizdravlje.ba

Edvin Kalić / PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.