Promocija nove kolekcije: KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

by | 22 Decembra, 2021
KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Domaći brend KAUR udružio je snage s kafeom KAWA i promovisao novu kolekciju na Yoga Chill & Sunday Swag partyju! Bila je to prilika da se osvrnu na sve postignuto u godini na izmaku…

Polako se približava kraj godine. Uveliko se osjeti praznična atmosfera i mi iza brenda KAUR imamo i te kakav razlog da ovu godinu i proslavimo. Za nas će ova godina ostati u posebnom sjećanju. Godina kada jedna zajednička ideja i želja dvije prijateljice postala stvarna. Ovu godinu je obilježio projekat KAUR – jedinstveni brend odjeće namijenjen ženama.

Promocija nove KAUR kolekcije

Brend koji je inspirisan ženom, njenim kvalitetima, a koji je takođe i projekat kojim želimo doprinijeti društvu i to upravo kroz segment yoge koja jeste način našeg življenja.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Kako smo započeli godinu sa jednom idejom završavamo je sa slavljem – proslavljamo izlazak naše treće kolekcije po redu. Za jedan mladi i novi brend ovo je itekakav uspjeh s obzirom da smo sa radom tek krenule u maju ove godine. Kao relativno mladi brend, KAUR je uspio do sada da uspješno izbaci dvije kolekcije.

Vođene tagline-om brenda “Gracious but Fierce”, sa prethodnim kolekcijama željele samo najprije istaći tu nježnu i mekanu stranu ženske prirode. S obzirom da su kolekcije izašle tokom proljeća i ljeta bile su izrađene od svjetlijih i laganijih materijala, a krojevi su isticiali žensku formu i eleganciju.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Sa izlaskom nove kolekcije imamo i novo godišnje doba i to je zima, koju karakteriše i duža noć, više utišavanja, utopljavanja i ušuškavanja. To je jedan od razloga zašto su odjevni predmeti iz nove kolekcije dizajnirani da budu što udobniji za nositi, da se vi u njima osjećate sigurno, toplo i ugodno.

KAUR – Vibrate the Cosmos & Be Fierce in Being You

Prepoznatljivo je kao i uvijek naši natpisi na odjeći i ovaj put imamo dva tagline-a i to je “Vibrate the Cosmos” kojeg karakteriše jedinstven dizajn komplet trenerke koju smo uradili u saradnji sa talentovanim curama iz MXN i nešto novo za nas jeste uvođenje crne boje u kolekciju. Drugi tagline je “Be Fierce in Being You” i ovom porukom željele smo naglasiti ovaj put tu “Fierce” – stranu ženske prirode. Željele smo iskazati koliko je snaga žene moćna.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Snaga žene nije samo u njenoj izdržljivosti i hrabrosti, snaga žene je i u njenoj ranjivosti, u njenoj ljubavi, u njenoj pažnji, u njenoj saosjećanju, u njenoj beskrajnoj podršci. Žene je najsnažnija kada je autentična – kada je SVOJA. Zato želimo ohrabriti svaku ženu da bude hrabro svoja.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Osnovna ideja KAUR brenda jeste yogawear odnosno sportswear, pa u sklopu nove kolekcije se nalaze dva modela dukserica, unikatne pamučne majice kratkih rukava i udobni donji dio. Sve prožeto porukama i detaljima na svakom modelu.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Ono što čini KAUR jedinstven jeste spoj brenda sa tehnikom yoge. Mi obje prakticiramo i podučavamo yogu i kroz KAUR smo željele to da podijelimo i sa drugima.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Ponosne smo da možemo da kažemo da sa novom kolekcijom predstavljamo “KAUR Yoga Bag”, prvu tašnu namijenjenu za nošenje yoga podloge na našem tržištu. Ova muitfunkcionalna torba je idealna za odlazak na tvoj omiljeni trening, čas yoge ili kao dodatak tvom outfitu pri ugodnoj subotnjoj šetnji gradom. Yoga bag je dostupna u dvije boje – svijetlo bež i crnoj. Znamo da svim ženama trebaju velike torbe, ali je bino da je ta velika torba praktična, što je definitivno naša KAUR Yoga Bag.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Sa novom kolekcijom, kao što smo spomenuli, uveli smo klasičnu, ali vječnu crnu boju i isto tako zadržale naše karakteristične pastelne boje. Tako ćete naći i pastelno rozu, zelenu, camel boju i dominantnu bordo boju.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

KAUR Sunday Swag Party

Kako bismo svima vama više približile sve što je osmišljeno iza cijelog koncepta organizovale smo KAUR Sunday Swag Party u prelijepim prostorijama kafića Kawa u kojem smo i snimale slike iz nove kolekcije. Party je održan 19. decembra sa jedinstvenim konceptom kakav do sada nismo imali u Sarajevu. Jutro smo započeli sa laganim časom yoge, nakon čega su učesnici ostali na sjajnim barista kafama koju prave u Kawi.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Dan je nastavio u sjajnoj atmosferi, dobroj muzici, ugodnom druženju i vrhunskoj kafi koju možete samo probati u Kawi. Ovaj koncept želimo i ubuduće da zadržimo i sa željom da ovakve dogadjaje proširimo sa KAUR u ostale gradove BIH.

Slike nove kolekcije nam je radila naša omiljena i vrsna Muna Nazak, koja je od samog početka s nama na ovom putovanju i koja je dala posebnu notu ovom brendu. Modeli iza kulisa za ovu kolekciju su Jovana Sladoje i Lila Kapo. Odabrane upravo zbog toga što žive poruku koju želimo da prenesemo sa novom kolekcijom – BE FIERCE IN BEING YOU.

KAUR x KAWA Yoga Chill & Sunday Swag Party

Zahvalne smo svima koji ste nas podržali i koji su nas prepoznali. Mnogo toga novog spremamo za vas u narednoj godini, ali sada je vrijeme da proslavimo i sve što je postignuto do sada!

ljepotaidravlje.ba / PROMOCIJA

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.