Koliko je Kate Middleton potrošila na garderobu u 2020?

jan 4, 2021 MODA

Kate Middletom uglavnom dobija pohvale za svoju garderobu – zbog činjenice da većinu stylinga “reciklira”, ali i zbog jedinstvenog modnog izričaja!

Odobravanje i divljenje stižu sa svih strana.

Međutim, britanski Daily Mail smatra da su neki odjevni komadi supruge budućeg kralja i dalje – preskupi. Izračunali su da je ona na garedrobu u godini iza nas potrošila 94.000 funti i to uprkos činjenici da je većina kombinacija prikazana samo na Zoom-u, u unutrašnjosti kuće.

Najskuplju odjeću nosila je u martu tokom turneje po Irskoj, neposredno prije nego što je svijet zaronio u blokadu. Riječ je o smaragdnoj haljini – Alessandri Rich za 2.700 dolara, kaputu Catherine Walker za 5.200 dolara i minđušama Asprey Daisy Heritage za 30.600 dolara. Strast vojvotkinje prema kaputima takođe je uticala na potrošnju – svaki je koštao između 4.000 i 6.000 dolara.

Foto: Instagram

To je dobro poznata činjenica: “sponzor” njene garderobe uopšte nije princ William, već princ Charles. I samo mali dio novca dolazi iz porodičnog budžeta. Ipak, za vrijeme pandemije, vladino finansiranje kraljevske porodice je obustavljeno.

Foto: Instagram

Ova priča ima i “drugu stranu” jer je Kateina ljubav prema elegantnoj odeći imala i pozitivan efekat na ekonomiju. Platforma LovetheSales procijenila je da je odjeća Kate u kojoj se pojavljivala tokom karantina bila tri puta traženija i vrlo brzo rasprodata.

grazia.rs

Instagram @kensingtonroyal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.