Kelly predstavila glamurozne haljine za doček Nove godine

by | 20 Oktobra, 2011
Britanska starleta, model i glumica Kelly Brook, pozirala je za editorijal modne kuće New Look, i na taj način predstavila svoje nove haljine koje bi trebale da budu jedne od traženijih komada za proslavu u novogodišnjoj noći.
Kelly Brook, 29-godišnja britanska starleta koja se vratila pod svjetlo reflektora nakon spontanog prekida trudnoće koji je pretrpila prije nekoliko mjeseci, pozirala je u ukupno deset svjetlucavih haljina s potpisom New Looka za potrebu njihove nove reklamne kampanje. 
 
Kelly se tako, između ostalog, ‘utegnula’ u crnu mini haljinu, šljokičastu zelenu mini haljinu te svjetlucavu zlatnu haljinu preko jednog ramena. Sudeći prema ovom editorijalu, za proslavu novogodišnje noći biraće se što kraće i što upečatljivije svjetlucave haljine, koje će s određenom dozom glamura njihove vlasnice svečano uvesti u nadolazeću godinu. 
‘Od svih haljina u kojima sam pozirala za potrebe ovog editorijala, najviše mi se sviđa smaragdno zelena šljokičasta haljina s prorezom na leđima. To je tako predivna boja, a iako je naglasak stavljen na leđa, dugački rukavi čine je donekle čednom i istovremeno vrlo seksi’, priznala je Kelly. 
 
‘Ove će haljine odlično izgledati u kombinaciji s vrtoglavo visokim štiklama ili gležnjačama za nešto više rokerskiji izgled. Jedva čekam da ih obučem i za privatne svrhe’, zaključila je evidentno ushićena Kelly.