Sa crvenog tepiha: Glumice u crvenim haljinama potukle suparnice

by | 8 Marta, 2011
Ove godine glumice na crvenom tepihu na dodjeli Oscara bile su podijeljene u dva tabora u smislu stila – jarkocrveni s potpisom Valentina i Versacea te svjetlucavi i u ledenim tonovima iz modnih kuća Marchesa i Monique L'Hullier. Crna je boja i dalje popularan izbor, ali ipak, najviše se priča o onima koje su iskočile iz svih okvira…
400Svojim je izborom pre svega iznenadila je Cate Blanchett u haljini boje lavande sa žutim perlicama, i to „Givenchy couture“. Blanchett je izazvala popriličnu buru podijeljenih mišljenja modnih kritičara, od najbolje do najgore odjevene na dodjeli, zbog čudnog kontrasta boja na njoj do bizarnog izreza haljine. 

Još jednu neobičnu boju, opojno ljubičastu, izabrale su trudna (i sve raskošnija po pitanju oblina) Natalie Portman, s potpisom Rodarte, te Scarlett Johansson, koja je došla u uskoj čipkastoj haljini Dolce & Gabbana. Obje su privlačile pažnju, a slijedila ih je Mila Kunis u lepršavoj kreaciji Elieja Saaba. 

Ko je nosio crveno? Sandra Bullock u prekrasnoj haljini Vere Wang bez naramenica, u kojoj je izgledala prefinjeno i elegantno, te Anne Hathaway u Valentinovoj kreaciji. Jennifer Lorens došla je uskoj, do poda dugoj, jednostavnoj kreaciji Calvina Kleina, a Jennifer Hudson crvenila se u Versaceu. Predvodnica tog tabora bila je Penelope Cruz, koja je pokazala privlačne obline nedugo nakon porođaja blistajući u haljini s blještavim ‘gusjenicama’ L'Wren Scott. 
 400

 

400

 

 

 

400

400

 

400400