Belma Tvico Bridal: Nova kolekcija vjenčanica oživljava san ljetne noći

Kolekcija se može pohvaliti gracioznim siluetama, zanosnim krojevima, te istinskom vizijom ženskog šarma.

by | 27 Avgusta, 2021

Novom kolekcijom vjenčanica za sezonu ljeto 2021. godine Belma Tvico oživljava san ljetne noći. Introspektivno putovanje bh. modne dizajnerice započelo je na stjenovitoj morskoj obali sa koje se pruža pogled od kojeg zastaje dah. Na njoj se prekrasna nimfa pretvara u svojevrsnu božicu – ženu koja zrači senzualnošću, ženstvenošću, i stilom. Snaga i moć stijene zapravo su samo odraz naizgled krhke i nježne žene. Kolekcija se može pohvaliti gracioznim siluetama, zanosnim krojevima, te istinskom vizijom ženskog šarma. Nježne puderaste i ružičaste nijanse kontrastirane su bojom bjelokosti, dok eterični bijeli čipkani cvjetovi gotovo oži- vljavaju na haljinama i savršeno krojenim odijelima.

Rezultat ovog putovanja je kolekcija koja posjeduje dašak bezvremenosti, dok istovremeno ostaje prilagođena mladenkama koje tragaju za nečim profinjenim, gracioznim, i jedinstvenim.

Geometrijski izvezeni detalji, korzetirane haljine, te sirena krojevi istovremeno su senzualni i luksuzni. Ovaj potpis vidljiv je u haljinanama bez naramenica, slojevitim suknjama, te precizno krojenim korzetima koji veličaju ljepotu ženskog tijela. Kolekcija slavi san ljetne noći definiran oblicima i figurama, te delikatnošću i spretnošću dizajnerice da klasičnim kreacijama dâ notu unikatnosti.

Riječ je o evoluciji bridal mode, a ona je eterična, senzualna, nježna, i hrabra. Ukrašene cvjetnim aplikacijama, haljine su obogaćene svjetlucavim tilom i suptilnim motivima.

Kolekcija se postepeno razvija u izuzetno mekoj, pastelnoj paleti boja. Zapravo cjelokupna kolekcija djeluje prirodno. I haljine i odijela dizajnirani su da se mladenka osjeća ugodno. Kreacije su tu tek da istaknu ljepotu žene koja korača ka novom poglavlju svog života.

Belma Tvico ove sezone svojim mladenkama pristupa sa intimnim i custom-made iskustvom. Stoga se sve kreacije iz kolekcije mogu personalizirati i prilagoditi mladenkinim željama i potrebama. Kako se magično putovanje bliži kraju, Tvico nam šalje snažnu poruku da je novi početak pred vratima: onaj uvijek obogaćen daškom poezije i čarolijom maštanja.

Pripremila: I. Kunovac/PR

PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.