GRAZIA traži modne talente: Fashion Academy za mlade kreativce!

by | 6 Marta, 2017

Ako ste mladi, kreativni i želite pronaći svoje mjesto na modnoj sceni, ne propustite priliku koju vam pruža modni magazin Grazia.

Učestvujte na prestižnoj modnoj akademiji koja okuplja eminentne bh. modne dizajnere i pruža priliku talenovanim mladim ljudima da rade uz najveća imena naše modne scene.

Ne propustite priliku da učite od najboljih i osvojite vrijedne nagrade.

Ines Kunovac, glavna i odgovorna urednica magazina GRAZIA

“Budite dio našeg modnog projekta, prijavite se i dođite da zajedno ispričamo sjajne modne priče. Grazia Fashion Academy okupiće osam talentovanih mladih ljudi, koje će u narednih osam mjeseci mentorisati i edukovati eminentni bh. modni dizajneri. Polaznici Akademije dobiće jedinstvenu priliku da pod mentorstvom afirmisanih modnih dizajnera osmisle i kreiraju jedan odjevni predmet koji će na kraju 2017. godine biti premijerno predstavljen, a najbolji među njima osvojiće i vrijednu nagradu”, ističe Ines Kunovac, glavna i odgovorna urednica magazina Grazia.

Modna akademija trajaće od aprila do novembra. U tom periodu biće organizovane edukativne radionice na kojima će mentori i polaznici razmijeniti ideje te iskustva zajedničkog rada, uz stručna i praktična predavanja. Za svakog polaznika osigurana su sredstva za rad u materijalu.

INFORMACIJE ZA PRIJAVE:

1. TEMA: IZMEĐU TRADICIJE I FUTURIZMA
2. ŽANR: AVANGARDA
3. BOJE: MONOHROMATSKE

KANDIDATI TREBA DA POŠALJU SLJEDEĆE:

1. CV
2. SKICU NA ZADATU TEMU
3. DIZAJNERSKI LIST (PRECIZNO OBJAŠNJENJE MODELA)

Svi učesnici Akademije na kraju će dobiti certifikate o uspješno završenom ciklusu, a za najboljeg polaznika obezbijeđena je nagrada u materijalu (vrijednost 1.000 KM) za njegovu/njenu prvu samostalnu reviju, te premijerno predstavljanje na jednoj od inostranih modnih revija.

USLOV ZA PRIJAVU: KANDIDATI MORAJU IMATI ŠIVAČKO ZNANJE TE ISKUSTVO U ŠIVENJU.

I za kraj, ali ne manje važno, evo imena mentora s kojima će raditi mlade nade: 

TEKST I FOTO: GRAZIA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.