H&M najavljuje novu dizajnersku saradnju!

H&M najavljuje novu saradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

by | 15 Januara, 2021

Kolekcija Simone Rocha x H&M uključivaće Rochin potpis na ženskoj, muškoj i dječjoj kolekciji. To je ujedno i prvi put da Rocha nudi kolekciju za cijelu porodicu.

Svaka kategorija sadrži kompletan look; odjeću za posebne prilike uključujući haljine od tila, uz pletenine, košulje, odjeću za van poput mantila, ležernih majica, modnih dodataka, uključujući svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima.

Rocha je prva irska dizajnerica koji sarađuje s H&M-om.

Ova kolekcija, kao i sav njen rad, slavi njenu ličnu međuetničku baštinu i bezbroj nadahnuća koja su definisala rast njenog branda, od tradicije i zanata u Hong Kongu do velikana istorije umjetnosti.

Kolekcija Simone Rocha x H&M uključuje brojne siluete, novitete u krojevima, ukrase i uticaje koji su definisali svijet Simone Roche, nudeći nov zanimljiv potpis i odajući počast ključnim kolekcijama koje su definisale njezin brend. Vidimo uticaj odjeće koju su nosili dvorjani tokom vladavine Tudora, prepune divljeg cvijeća, portreta i fotografija, lutaka i igračaka. Kroz kolekciju se provlači tartan, perle, ružičasto i crveno cvijeće izrađeno posebno za ovu saradnju.

Pri kreiranju ove kolekcije, Rocha je provela vrijeme razmišljajući o arhivi svog brenda, kombinujući svoje prošle kolekcije i pažljivo prerađujući favorite u zanimljive nove kreacije koji su prilagođeni današnjici.

Kolekcija će biti dostupna od 11. marta 2021, a slavi deceniju branda Simone Rocha – veliko postignuće nezavisne marke sa sjedištem u Londonu.

Rochov brand poznat je zbog snage njegove vizije i postojanosti koja se provlači kroz svaki novi odjevni predmet, omogućujući obožavaocima branda da se komadi miješaju i kombinuju tokom sezona. Ova je kolekcija kreirana sa željom da stvori bezvremenske komade koje treba voljeti, njegovati i nositi iznova i iznova. Poziv je to u svijet Simone Roche, upućen svima.

Buro247

H&M

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.