Uz ove helanke možete prekršiti ultimativno modno pravilo

by | 27 Novembra, 2016

Helanke nisu pantalone i ne bi trebalo da se nose kao zamjena za pantalone. Međutim, ako je model napravljen od kvalitetnog materijala, mogu da budu dobra alternativa za skinny pantalone.

Foto: Guliver/Getty

Prvo modno pravilo vezano za helanke je  – one nisu pantalone. Zbog tankog i rastegljivog materijala, helanke najbolje pristaju uz tunike i haljine, tačnije odjeću koja prekriva pozadinu i bedra.

Gledajući to sa sportske strane, helanke najbolje idu uz topove, isključivo u teretani za vrijeme treninga. Kakva bi to pravila bila, a da nisu za kršenje? To nam je pokazala i manekenka Kendal Jenner koja često nosi helanke umjesto skinny pantalona.

Kliknite na sljedeću stranicu…

Guliver/Getty

Razlog za to leži u kvalitetu helanki. Njen omiljeni model su helanke Wunder Under, kanadskog brenda “Lululemon Athletica” koje su napravljene od Luon tkanine.

Ova tkanina dozvoljava koži da diše, prekriva tijelo i daje mu potporu. Helanke se rastežu u čak četiri smjera. Drugim riječima, stežu stomak i bedra, podižu stražnjicu, zbog čega ih žene rado nose.

Kao što se i očekuje, ove helanke se prodaju po paprenoj cijeni. Naime, za Wonder Under model treba izdvojiti oko 11.500 dinara, a prva najbliža prodavnica koja ih ima u ponudi nalazi se u Minhenu, u Njemačkoj.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.