Nije lako biti Emma Watson

by | 8 Juna, 2011
Emma Watson, mlada i uspješna glumica, koja je nedavno proglašena i ikonom stila, nije baš tako sretna kao što bi mnogi pomislili.
‘Živjela sam u negiranju. Htjela sam se pretvarati da nisam tako poznata kao što jesam, no vrijeme je da prihvatim to što zaista jesam’, rekla je glumica Emma Watson za Sunday Times Style Magazine. 
 
Mlada glumica, koja je postala i novo zaštitno lice Lancômea, tvrdi da nije gotova s obrazovanjem te da će se vratiti školovanju, ali ne na Sveučilište Brown, koje je prije pohađala. Tvrdi da to nema veze s lošim iskustvima. 
 
‘Jako me rastužilo kada su mediji pisali o tome da sam napustila Brown zato jer su me kolege zlostavljali. To nema smisla. Moja iskustva tamo su bila potpuno suprotna. Nikada me nitko nije tražio autogram. Jednom sam priredila party za skoro 100 studenata, a nitko od njih nije stavio nijednu fotografiju na Facebook’, objasnila je.
 
‘Uglavnom, i da sam imala loša iskustva, ne bih napustila Brown samo zato jer mi je netko na hodniku dobacio: ‘Wingardium leviosa’ ili ‘Deset bodova za Gryffindor’. S medijima se nosim od svoje devete godine, pa kako onda neću izaći na kraj s nekoliko ljudi koji mi žele zagorčati život. To je patetično, stvarno, puno sam gorih stvari prošla od toga’, dodala je. 
 
No, glumica je priznala da joj izlasci i veze predstavljaju problem. ‘Pitam svoje prijatelje zašto me X nije nazvao, a oni mi na to kažu da se dečki vjerojatno boje, to je zbog takozvanog zida slave. To je zbog svog tog cirkusa oko mene. Ali ja kao osoba teško da nekoga mogu zastrašiti.’ 
 
Između ostalog, priznala je da čak i onda kada je neki dečko nazove, to nije uvijek ugodno i pozitivno iskustvo. 
 
‘Ponekad, iz nekog razloga, imaju potrebu zadati mi ‘udarac’. Savršeno znaju tko sam, ali me pitaju: ‘Kako ide s filmom Narnia?’ Trenutačno nemam nikoga’, rekla je. 
 
Izvor: net.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.