Bonjour.Garden in The City: Zabava u centru Sarajeva o kojoj su svi pričali

by | 27 Juna, 2022
Bonjour.ba Garden in The City

Još kada su uzvanicama počele stizati pozivnice za Bonjour.Garden in The City koji je u četvrtak održan u Sarajevu, bilo je jasno da ih čeka jedno sasvim posebno veče pod zvjezdanim nebom u potpisu najpopularnijeg bh. lifestyle magazina Bonjour.ba.

Bonjour.ba Garden in The City

Bonjour.ba Garden in The City

Bila je to posebna veče protkana jedinstvenim iskustvima, tokom koje je više od 150 uzvanica bh. modne i lifestyle scene uživalo u bašti hotela “Europe” koja je zasjala kao čarobni, skriveni vrt u centru grada.

Bonjour.ba Garden in The City

 

Bh. dizajneri, modeli, fotografi, grafičari, arhitekti, produkt dizajneri i predstavnici marketinških agencija su kroz ovu zabavu uživali u iskustvima o kojima će se još mnogo pričati.

Bonjour.ba Garden in The City

Bonjour.ba Garden in The City

Već na ulazu na event, goste su oduševili ručno rađeni volumenizirani 3D cvjetovi koji su ih uveli u raskošan vrt i iskustvene sadržaje koji su se skrili na eventu. Od poziranja u foto kutku koji vas pretvara u lice s naslovnice do jedinstvenih gourmet iskustava i hygge momenata, bila je ovo veče na kojoj je Bonjour.ba tim uz partnere iz Via Media agencije, gostima priuštio jednu sasvim drugačiju avanturu.

Bonjour.ba Garden in The City

“Svako od nas na ovom eventu čini jedan dio slagalice koju zovemo bh. lifestyle scena i time svako od nas nosi odgovornost za izgradnju njenog imidža. Stoga idemo zajedno kreirati vrhunski sadržaj, vrhunske digital kampanje, vrhunska lansiranja novih proizvoda i kako vidite večeras – vrhunske iskustvene evente”, jedna je od stvari koje je tijekom eventa istaknula Ana Ćavar, direktorica portala Bonjour.ba dodavši kako se vesele novim Bonjour.ba pričama i novim Bonjour.ba iskustvenim eventima.

Još fotografija s eventa pogledajte u galeriji…

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

Enida Kajević, Sanela Babić i Elvir Pandžić za Bonjour.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.