Kako prepoznati iskrenu prijateljicu?

by | 2 Aprila, 2024

Tokom života upoznajemo mnogo žena. Sve one dolaze i prolaze kroz naše živote, ostavljaju manji ili veći trag i čine nas osobom kakva smo danas

Neke od njih nose titulu poznanice, neke koleginice, neke drugarice. Samo mali broj njih dolazi do najvažnije titule – prijateljice. Jako je važno prepoznati je i njegovati taj odnos.

Zašto? Iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru ili sebičnost. Ono raste i nikada se ne zaustavlja jer, prava prijateljica zna da sluša, razumije, poštuje i voli bez ikakve zadrške. Da li imaš u svojoj blizini jednu takvu osobu? Ukoliko je odgovor DA, ostaje još jedno pitanje da li i ona u tebi ima sve to? Ako je ponovo tvoj odgovor DA, čestitamo! Vjeruj u moć te ljubavi!

Inspirisani baš ovakvom ljubavlju u kompaniji Avon kreirali su novi parfem Today Tomorrow Always Everlasting koji je mirisno utjelovljenje međusobne ljubavi i podrške između dvije prijateljice.

Stručnjaci Avon laboratorije sprijateljili su nježnu notu bademovog mlieka i cvijeta sa razigranim buketom mirisnog cvijeća, a svemu tome dodali su i milione latica neroli cvijeta kao i topao zagrljaj mošusa!

Upakovali su ga u specijalno dizajniranu pink bočicu, koja će u sebi sačuvati sve vaše uspomene.

Kako je Avon kompanija koja se trudi da uvijek podrži, osnaži i usreći dame, 0,20 KM od svakog naručenog TTA EVERLASTING parfema, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Bosni i Hercegovini!

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem aprilske Avon brošure po cijeni od 39,90 KM. Više saznaj nawww.avon.ba

ljepotaizdravlje.ba

Promo