Laurier – brend prirodne kozmetike sa potpisom magistre farmacije

by | 24 Maja, 2024

Upoznajte svijet Laurier kozmetike, gdje priroda susreće nauku i kvalitetu. Kao novi brend na tržištu sa bosanskohercegovačkom adresom, Laurier je plod dugogodišnjeg iskustva i posvećenosti prirodnoj ljepoti

Ideja za kreiranjem brenda je inspirisana spoznajom o postojanju potrebe za prirodnim, blagim i efikasnim sastojcima i dolazi kao kruna dugogodišnjeg obrazovanja i iskustva u praksi, gdje je dodir sa farmaceutskim formulacijama predstavljao sastavni dio svakodnevnice.

Upravo takva spoznaja o blagodatima prirode i njenoj svojstvenosti da bude neiscrpan izvor ljekovitih resursa je oblikovala temelje Lauriera i kreirala savršen spoj stručnog znanja i blagoslova prirode. Kada na sve to dodamo želju da na svoju dugogodišnju karijeru obilježenu pečatom magistra farmacije, stavite i svoj lični pečat koji će spojiti vaše iskustvo i znanje u proizvod namijenjen da pomogne ljudima i potakne ih na važnost pronalaženja trenutka za sebe u burnom tempu života, tada uspjeh teško izostaje.

Filozofija brenda podstiče prihvatanje sebe i svoje jedinstvenosti kroz njegu kože. U Laurieru, cilj je pružiti najčišću formu njege našeg najvećeg organa. Tome doprinose pažljivo birane recepture i kreirane formulacije po principu primum non nocere (prvenstveno, ne naštetiti!), bez dodatka vještačkih konzervanasa, boja i mirisa. Sve navedeno upotpunjuju ambalaže obojene nježnim pastelnim tonovima koji pozivaju na trenutke opuštanja i bliskosti sa prirodom.

Brend posvećuje veliku pažnju visokim standardima kvaliteta, kontrolisanim uslovima i efikasnosti što se direktno reflektiralo i po pitanju osiguravanja vlastite laboratorije, u  srcu  grada Travnika, u kojoj se, između ostalog, izrađuju najkvalitetniji macerati u koje je utkano znanje, strpljenje i ljubav. Spoj prirode i farmacije se prožima kroz cjelokupnu brend ideju i neizbježan je skoro u svim segmentima procesa izrade proizvoda.

Certificirane prirodne sirovine i ručno rađen proces maceracije doprinosi premium kvaliteti dnevnih i noćnih krema iz Laurier palete koju čini beauty i health linija. Koristeći se blagodatima biljaka, ulja smilja, badema, kunice, sezama, kao i minerala i vitamina, Laurier kreme i melem pružaju koži optimalnu hidrataciju, hranjivost, zaštitu i idealan su izbor za osobe koje teže zdravom i održivom načinu života.

Bilo da je riječ o hidratantnoj kremi za lice, noćnoj regenerativnoj ili hranjivoj kremi za svaki dan, prirodne kozmetičke kreme čuvaju kožu čineći je mekom, glatkom i elastičnom, istovremeno promičući njezinu prirodnu ravnotežu i ljepotu. Njihova nježna formulacija omogućava primjenu na sve tipove kože, uključujući i najosjetljivije, čineći ih idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

U sklopu “Health by Laurier” linije ljubitelji zdravog životnog stila mogu pronaći za sebe i specijalizirane čajne mješavine sa ljekovitim dejstvom prilagođenim različitim zdravstvenim potrebama. One predstavljaju snažan podsjetnik na moć prirode i njene sposobnosti da podrže zdravlje na najprirodniji način.

Iskustvo vlasnice brenda skupljeno kroz tri decenije rada u praksi i pažljivo osluškivanje potreba tržišta će voditi brend na putovanju prema prirodnoj i zdravoj ljepoti, kako i glasi Laurier slogan, kao i sve one koji se pronađu u njihovim formulacijama i ukažu povjerenje uz savjet: “nađite vrijeme za sebe, upoznajte svoju kožu i budite nježni prema njoj.“

GIWEAWAY

Laurier Vas nagrađuje tri čitateljice poklon paketom koji će unijeti svježinu prirode u Vašu uobičajenu rutinu njege kože. U pitanju je dnevna i noćna krema iz njihove premium linije.

  • Gold dnevna krema

  • Gold noćna krema

Obje kreme krasi zlatni anti age sastojak – smilje koji daje everlasting ljepotu i s razlogom. Prirodno ulje smilja je dobijeno ručnom izradom visokokvalitetnog macerata, a u kombinaciji je sa hijaluronskom kiselinom i prirodnim uljima badema, ricinusa, kokosa i sezama.

Krema koja dubinski njeguje dehidriranu kožu, vraća natural glow umornoj koži bez sjaja i prevenira nastanak dubokih bora stimulacijom obnove ćelija kože. Snažna regeneracija koju svaka koža zaslužuje najbolje opisuje dejstvo Laurier Gold krema.

Nagradna igra počinje danas (24. maja) na našem Instagram profilu @ljepotaizdravlje i trajaće do 31. maja kada izvlačimo tri sretne dobitnice. Sva uputstva kako učestvovati u nagradnoj igri nalaze se na našem Instagram profilu.

Dobitnice poklone dobijaju poštom.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO