Noć zvijezda u Star-Centru: Ekskluzivno predstavljena nova linija najluksuznijih Mercedes-Benz vozila

by | 4 Jula, 2022
Mercedes-Benz

Linija od deset najluksuznijih modela Mercedes-Benz vozila predstavljena je sinoć u STAR-CENTRU u Živinicama, pred više od dvije stotine stalnih kupaca i ljubitelja.

Mercedes-Benz

 

Po prvi put, na jednom mjestu gosti i kupci imali su priliku upoznati se s novim performansama, tehnološkim inovacijama, trendovima i linijama vozila poput atraktivnih SUV AMG modela, GLE, GLE Coupe, legendarnom G-Klasom, AMG modelom GT-R, ali i luksuznim limuzinama S-Klase i Mercedes-Maybach S-Klase.

Mercedes-Benz

Posebna poslastica za sve ljubitelje automobila je i Mercedes-Maybach GLS, kao i plug-in hibrid verzija Mercedes-Benz GLE 350 e.

Osim navedenih, ljubitelji električnih automobila imali su priliku upoznati se i sa novom luksuznom limuzinom EQS i SUV EQC vozilom.

Mercedes-Benz

“Čekali smo dvije godine da našim kupcima pružimo jedinstveno iskustvo druženja, uživanja u luksuzu, strastima koje se spajaju uz luksuzna vozila i nezaboravan muzički performans koji će da pamte dugo”, poručila je Nermina Đug, marketing menadžerica STAR-CENTRA.

Mercedes-Benz

Uz luksuzne automobile, veže se i još mnogo užitaka, poput jedinstvene muzike i zabave, dobrog vina i hrane, koktela i kafe, čokoladnih delicija i elegancije u svakom pokretu. Sve to obilježilo je ovu posebno tematski osmišljenu noć, a začinjeno nezaboravnim muzičkim performansom gošće iznenađenja Ane Rucner, koja se pojavila u jednom od najluksuznijih Mercedes-Benz vozila i svojim nastupom oduševila sve prisutne.

Mercedes-Benz

Osim svečane promocije vozila i dobre zabave, gosti su imali priliku sudjelovati i u vrijednom nagradnom darivanju, te osvojiti neke od modnih proizvoda i asesoara iz nove Mercedes-Benz kolekcije, dostupne također u prodajnom salonu STAR-CENTRA.

Mercedes-Benz

Kada je riječ o rezultatima, STAR-CENTAR je broj jedan u sektoru prodaje najluksuznijih linija Mercedes-Benz vozila u BiH, a trend rasta prodaje zasigurno će se nastaviti i dalje sa novom i bogatom ponudom vozila koju uvijek imaju na raspolaganju.

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

PR