Novi talk show na OBN televiziji – “U fokusu” sa Zvonkom Komšićem

by | 3 Januara, 2022

Novi talk show na OBN televiziji – “U fokusu” sa Zvonkom Komšićem počinje s emitovanjem 10. januara. Riječ je o novoj emisiji koja će na programu biti svakog ponedjeljka i četvrtka od 22 sata.

Cilj emisije je da sa više strana i sagovornika otvori raspravu o društvu, politici, fenomenima, stereotipima, te da riječ akterima događaja, stručnjacima, ljekarima, sportistima, umjetnicima, građanima, da kroz dijalog otvore važne teme, detektuju probleme i ponude rješenje.

Zvonko Komšić, foto: OBN PR

“U fokusu” sa Zvonkom Komšićem

Zapravo, riječ je o autorskom projektu Zvonka Komšića, koji je pripreman posljednjih nekoliko mjeseci, te na kojem je radio vrhunski tim profesionalaca.

“Želja i cilj nam je da emisija ‘U fokusu’ postane prepoznatljiva i ‘rado viđen gost’ u domovima gledalaca. Zanimljivo je da sam s nekim od tih ljudi već i sarađivao 2005. godine kada sam bio angažovan u Dječijem programu OBN-a. Neke od aduta otkrićemo tek pred početak emitovanja. I sam studio, iz kojeg ću pozdraviti gledaoce, biće jedno osvježenje”, navodi Komšić.

Dodaje kako će na OBN-u zadržati svoj poznati stil vođenja na koji su gledaoci i navikli, a to je traženje konkretnih odgovora.

“Zapravo, insistiram na odgovorima i postavljam pitanja koje bi gostima postavljali i građani ove zemlje, nezadovoljni stanjem u kojem se nalaze. Zato su me gledaoci i zavoljeli i prihvatili taj moj ‘stil vođenja’, iako je bilo i onih koji kažu da pretjerujem. Da sam na dobrom putu, znao sam onoga trenutka kada bi mi prodavačica na kasi, gospođa u pošti ili penzioner na ulici rekli: ‘Ma bravo, samo tako radi, nemoj puštati da ti ne odgovore i iznose neistine'”.

Ponedjeljkom o politici, četvrtkom društvo u fokusu

Koncept emisije “U fokusu” sa Zvonkom Komšićem biće različit, ponedjeljkom će preovladavati političke teme i gosti, a četvrtkom teme od društvenog značaja. Svaku emisiju pratiće i osvrt na aktuelna zbivanja koja će gledaocima kroz TV kolumne iznositi novinarka Senka Kurt, te glumica Vedrana Božinović (ex Seksan).

“Želja je da budemo televizijska kuća koja će ponuditi raznovrstan i kvalitetan sadržaj iz različitih oblasti. Tržište je veliko, konkurencija jaka, svi imaju svoje adute i šansu da se pozicioniraju. Jedan od aduta upravo je i moja emisija ‘U fokusu’, ali i emisije koje rade moje kolege Adrijana Bikić te Mimo Šahinpašić, Lana Stanišić”, zaključuje Zvonko Komšić, te gledaoce poziva da budu uz emisiju “U fokusu” ponedjeljkom i četvrtkom u 22 sata.

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.