Pino Nature Hotel zvanično postao dio prestižne svjetske grupacije Best Western

by | 20 Oktobra, 2023

Sinoć je Pino Nature Hotel uz prisustvo velikog broja zvanica proslavio ulazak u jednu od najvećih svjetskih hotelskih grupacija Best Western group

Prisutnima se obratila diretorica Aida Terzić rekavši da ovaj korak predstavlja početak nove ere poslovanja hotela, te važnu investiciju ne samo za hotelsku branšu nego i za cijelu privredu Bosne i Hercegovine.

Generalni menadžer Best Western grupacije za jugoistočnu Evropu, gdin George Kindinis je predstavio pomenutu grupaciju koja potiče iz Amerike, u svojoj mreži ima preko 4.700 hotela, te svjetski nagrađivanim programom lojalnosti, koji broji preko 50 miliona članova i ostvaruje promet od preko 6 milijardi američkih dolara godišnje.

Na kraju je mnogo sreće i uspjeha poželjela i Federalna Ministrica okoliša i turizma Dr. Nasiha Pozder, rekavši da Best Western grupacija treba biti izuzetno sretna i ponosna jer u svojoj porodici sada ima Pino Nature Hotel iz Sarajeva, nakon čega je uslijedio veliki aplauz.

Od večeras je 50 miliona članova BW grupacije saznalo da već od sutra mogu posjetiti prvi hotel  u Bosni i Hercegovini iz BW Premier Collection, kao najluksuznije kategorije brenda.

Među zvanicama su bili predstavnici diplomatskog kora, javnog sektora, mnogi BIH privrednici, kolege iz turističko-hotelijerske branše kao i prijatelji hotela.

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.