PRIJATELJSTVO. Polako. I nježno.

by | 11 Marta, 2022
Milka čokolada

PRIJATELJSTVO

Koliko često osjetiš da ti u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nježnosti? Zar ti se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Zastani na trenutak. I zamisli da je nježnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne moraš zamišljati – jer se Milka potrudila da nježnost dobije svoju riječ. Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlijekom su tu da nas podsjete koliko je nježnost važna i da nam pomognu da uljepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o četiri važne nježne teme, a jedna od njih je prijateljstvo.

Milka čokolada

Kada smo posljednji put rekli prijatelju koliko nam znači? Istina, često pomislimo da se mnoge stvari podrazumijevaju i da djela govore za nas, ali zar nije lijepo kada se emocije izraze riječima? I čokoladom. Tada stvari postaju mnogo nježnije, jasnije i slađe. Zato je važno njegovati prava prijateljstva, jer lijepo je znati da imamo nekog i da neko ima nas. A prijateljstava ima raznih – od onih koja traju od djetinjstva i trajaće do kraja života, do novih, tek stečenih… Koji god da ti je prijatelj drag, na koga god da pomisliš dok čitaš ove redove – podijeli sa njim ili njom tablu čokolade. I reci koliko ti znače.

Polako.

I nježno.

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.