Romantični CineLady uz oskarovsku ekipu u filmu „Uzimam, možda“

by | 24 Februara, 2023

Sami početak martarezervisan je za multigeneracijsku romantičnu komediju Uzimam, možda i CineLady projekciju u najudobnijim CineStar dvoranama

Žensko veče je pravo vrijeme da se opustite od brojnih obaveza i ubrzanog životnog stila, a to je još bolje kad je popraćeno romantičnom komedijom! CineStar iznova omogućuje svojim vjernim posjetiteljkama da provedu vrijeme u društvu mame, prijateljica, sestre, kume ili kćerke, jer je u CineStaru svaki CineLady Dan žena.

NovaCineLady projekcijaje baš uz takvu pravu romantičnu komediju, 2. marta s početkom u 20h – u glavnim ulogama (osim vas i vaših drugarica) su Richard Gere, oskarovke Diane Keaton i Susan Sarandon te William H. Macy.

Zašto naslov filma Uzimam, možda? Michelle (Emma Roberts) i Allen (Luke Bracey) su u svojoj vezi došli do tačke kada trebaju poduzeti sljedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opšte iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

Želite saznati kako ovo urnebesnoveče završava, a usput se počastiti pićem dobrodošlice i poklonima partnera? Dođite na CineLady u CineStar 2. marta, zgrabite najdraže grickalice i zabavite se jer filmovi su uvijek bolji na velikom platnu. Ulaznice su u prodaji, a kapaciteti ograničeni – vidimo se u Sarajevu, Banjaluci, Bihaću, Prijedoru, Mostaru, Tuzli i Zenici!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO