Severina objavila dvije pjesme s novog albuma ‘Sorry’

by | 29 Juna, 2023

‘Sorry’ i ‘Metak’ nalaze se na A strani Severininog novog albuma

Kako je nedavno i najavila, Severina je na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njenog novog albuma ‘Sorry’. Naslovna pjesma ‘Sorry’ te ‘Metak’, koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim sedmicama.

Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam.” – izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme ‘Sorry’ i ‘Metak’ od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cijela A strana albuma ‘Sorry’ od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor muzike, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Za sljedeću sedmicu, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV te ‘Pravda za ljubav’, a potom i ‘Sto stepeni’ feat. L'Amiral.

ljepotaizdravlje.ba

Matea Smolčić Senčar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.