Uspješno održana prva globalna edukacija Thalgo

by | 8 Decembra, 2023

Prva globalna edukacija francuskog brenda Thalgo održana je u petak 01.12.2023. godine u predivnom okruženju hotela “Ibis Styles” u Sarajevu

Edukacija je bila vrelo izvora informacija o proizvodima za kućnu i profesionalnu njegu, te istinsko nadahnuće za okupljene.

Vedrana Gajić, prodajni predstavnik za brend Thalgo, je predstavila asortiman retail, kućnu njegu, te naglasila kako možemo prepoznati određene probleme kože, poput suhoće, a u skladu s tim kako pravilno njegovati kožu u okviru kućne njege.

Važan dio edukacije je bilo i upoznavanje sa profesionalnom njegom Brenda Thalgo, gdje nam je Mirana Kečo, Thalgo edukator za Bosnu i Hercegovinu, na modelima pokazala primjere poboljšanog tretmana Cold Cream Marine iz Skin solution linije, kao I kratke tretmane za salone pomoću najnovijeg iBeauty aparata, “kada ruke nisu dovoljne, uređaji ubrzavaju učinkovitost (dubinsko – ciljano – brzo djelovanje).”

Miranina predavanja su puna iskustva iz struke, te je naglasila: “Lijepa koža zahtijeva posvećenost, a ne čudo.”

Cijela edukacija je protekla u vrlo ugodnoj atmosferi. Svaka od polaznica kući nije otišla praznih ruku, već je pored kataloga i promotivnih materijala dobila i znak pažnje.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.