Jaja na oko u sasvim novom izdanju

by | 17 Juna, 2019

Sastojci:

2 veća paradajza
2 jaja
maslinovo ulje
parmezan
panceta
svježi začini
sol, biber

Priprema:

Izdubite paradajz i premažite ga maslinovim uljem. U svaki paradajz razbijte po jedno cijelo jaje, pospite parmezanom i sjeckanom pancetom i stavite peći na 180 stepeni, u zavisnosti od toga koliko pečena jaja volite.

U posudici pomiješajte maslinovo ulje, bijeli luk i svježe začine. Izvadite punjeni paradajz iz rerene, začinite ga i prelijte mješavinom ulja, bijelog luka i začina.

Izvor: gastro.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.