Danas za ručak: Pečena boranija

by | 28 Augusta, 2017

Foto: Ljekovito bilje

Sastojci:

500 g svježe boranije
3 kašike lanenog brašna
kašičica morske soli
prstohvat bibera
kašika ulja od koštica grožđa ili maslinovog ulja

Priprema:

Zagrijati reru na 200 °C. Oprati i odsjeći vrhove i peteljke sa mahuna boranije,
a zatim ih pomiješati sa ostalim sastojcima u jednoj činiji.

Obložiti tepsiju papirom za pečenje i redati boraniju.

Peći u zagrijanoj rerni 15-20 minuta, ili dok boranija ne postane braonkasta i hrskava. Servirati sa umakom po želji i poslužiti.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU LJEKOVITO BILJE BiH!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/Ljekovito-bilje-BiH

IZVOR: LJEKOVITO BILJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.