Kazino jaja

by | 20 Oktobra, 2013

kazino-jaja

Sastojci:

  • 10 jaja
  • 150 g putera
  • 1 dl pavlake
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika ajvara
  • 1/2 veze sjeckanog peršuna
  • začin C, biber

Priprema:

1. Jaja obariti, ostaviti ih da se ohlade te presjeći uzdužno napola i izvaditi žumanca.
2. U odgovarajućoj posudi sjediniti žumanca, pavlaku i puter, te začiniti po ukusu.
3. Pripremljen fil podijeliti na 3 dijela, u prvi deo dodati senf, u drugi ajvar, a u treći seckan peršun kako bi se dobila ukupno tri fila.
4. Polovine belanaca poslagati na tacnu za služenje, poslastičarski džak napuniti filom, pa istiskivati manje gomile u svaku šupljinu bjelanceta.

Izvor: Dobra hrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.