Punjeni baget

by | 6 Septembra, 2013

Punjeni Baget

Sastojci:

  • 1 baget
  • 200 g pileće paštete
  • 3 žlice majoneze
  • 2 žlice senfa
  • 4 kuhana jaja
  • 1 dl mlijeka
  • 150 g suhog vrata
  • 4 kisela krastavca
  • 1 veća crvena paprika
  • začin C, papar

Priprema:

1. Odrezati krajeve bageta, te pomoću žlice izvaditi sredinu sa jedne a zatim i sa druge strane kako bi se dobila šupljina.
2. Jaja, kisele krastavce, suhi vrat i papriku narezati na kockice, a sredinu hljeba potopiti u mlijeko, iscijediti i izmrviti.
3. U odgovarajućoj zdjeli sjediniti paštetu, majonezu i senf, pa dodati isjeckanu papriku, krastavce, suhi vrat i jaja, te začiniti po ukusu.
4. Pripremljenim nadjevom napuniti šupljinu bageta, umotati ga u foliju i ostaviti u hladnjak da odstoji, a zatim ga narezati na šnite i služiti.

Izvor: Dobra hrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.