Tortilja korpice

by | 6 Oktobra, 2016
Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Sastojci:
10-12 tortilja
150 g kačkavalja
180 g kisele pavlake
150 g suHog vrata
kečap
origano, biber

Priprema:
1. Tortilje isjeći modlom približne veličine kalupa za mafine. Kalupe za mafine premazati uljem. Kačkavalj izrendati, a suhi vrat isjeći na manje kockice.
2. Oko 60 g kačkavalja ostaviti sa strane a ostatak pomiješati sa suhim vratom, kiselom pavlakom, kečapom i začinima pa dobro sjediniti sastojke.
3. U svaki kalup za mafine položiti tijesto tortilje tako da se dobije oblik korpica.
4. Na dno korpica usuti malo kačkavalja, a zatim dodati punjenje.
5. Peći u ugrijanoj rerni na 200ºC oko 15 minuta.
6. Izvaditi iz pećnice, sačekati nekoliko minuta da se korpice prohlade a zatim poslužiti.

IZVOR: POŠALJI RECEPT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.