Kako se vratiti vježbanju nakon povratka s godišnjeg odmora?

by | 1 Septembra, 2023

Godišnji odmori zapravo i jesu tu da bi se u potpunosti opustili, zaboravili na svakodnevicu i jednostavno uživali u slobodnom vremenu, a nerijetko i ljenčarenju

Ono što je poprilično veliki izazov jeste vratiti se poznatoj rutini i obavezama, ali i treniranju kao načinu na koji brinemo o svom zdravlju i izgledu! Ako ste se prije ljeta uspjeli natjerati na treniranje, nastaviti s ovakvim načinom života nakon ljetnih dana i nije baš najjednostavniji zadatak.

Osim što je tijelo „ispalo“ iz forme, također je i slaba motiviranost da se ponovno vratimo ovoj rutini koja zaista ima bezbroj benefita za naše zdravlje, a u konačni i na sam izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CAMILA COELHO (@camilacoelho)

No, ako se ovih dana osjećate umorno i kao da zapravo niti niste bili na odmoru, treniranje je nešto što vas vrlo brzo može „podignuti“ te vas potaknuti da što lakše i uspješnije ispunjavate obaveze koje sigurno već nestrpljivo čekaju da se s njima uhvatimo u koštac.

Treniranje kao takvo može podići razinu energije te je odmah dan ispunjeniji i produktivniji, a za to je najbolje odabrati nešto jednostavnije treninge namijenjene početnicima. Kako bi razgibali cijelo tijelo te vratili ovu zdravu naviku u svoju svakodnevicu, u nastavku smo izdvojili jedan video kratkog treninga, a koji će sigurno napraviti razliku!

ljepotaizdravlje.ba

dima_sidelnikov / iStock / Getty Images Plus