Categories Horoskop

Kako da obradujete svaki horoskopski znak na Dan zaljubljenih?

Dan zaljubljenih je pred nama. Želite da bude savršen i da nekim lijepim i prigodnim poklonom obradujete voljenu osobu. Ako niste sigurni prilikom odabira poklona, možda je najbolje da konsultujete horoskop.

Svaki znak ima svoje poimanje romantike i načina primanja i davanja poklona. Kako ćete izbjeći greške pročitajte u nastavku.

Ovan

Ovan je znak koji voli, u stvari obožava iznenađenja. Njemu je za Dan zaljubljenih potrebna zabava i nešto novo. Izvedite partnera u novootvoren restoran, započnite novi zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pjesmu – sve to predstavlja iznenađenje oduševićete ga/je!

Bik

Bik voli da mu se udovoljava, dakle sa tako nečim ne možete pogrIJešiti. Odvedite je/ga u prijatan i lijep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje lijepih čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate.

Blizanci

Blizanci su poznati kao veliki brbljivci, što mu više pričate više ćete ga oduševiti. Počnite sa romantičnim sms-om, zatim mu/joj ostavite ljubavno pismo na mjestu za koje znate da će sigurno vidjeti i dan možete završiti ljubavnim stihovima.  Time ćete ga/je učiniti sretnim/om.

Rak

Rakovi su možda i previše romantični. Sve što je u duhu Dana zaljubljenih biće savršen poklon. Poklonite: čokoladni bombonjeru, buket cvijeća,  ručno napravljenu čestitku, prošetajte parkom držeći se za ruke.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *