Categories Celeb news, Video dana

Premijera novog singla Dalal Midhat “Never Give Up”

Dalal Midhat objavila je svoj prvi singl na engleskom jeziku, koji su napisali njemački autori Jason Anousheh, Torsten Abrolat i Toni Cottura, nekadašnji producent Backstreet Boysa i ‘N Synca. “Never Give Up” je sniman u “Studio Tempo”, a za mix i mastering bio je zadužen Miralem Mandžuka.

Foto: Edvin Kalić
Foto: Edvin Kalić

Video koji prati pjesmu režirao je Vedad Jašarević, za fotografiju je bio zadužen Edvin Kalić, šminku Sanjin Egon, frizuru Nermin Bešić, styling Adela Hodžić za A.I. Design i Lindex BiH.

Pogledajte fotografije; kliknite na foto za veću rezoluciju…

U saradnji sa Otvorenom Mrežom singl je posvećen podizanju svijesti o doniranju organa i potrebi izmjene zakona o transplantaciji u našoj zemlji.

“Budući da pitanje darivanja organa u našoj državi još nije riješeno efikasno, svakodnevno svjedočimo tome da su bolesnici ili članovi njihovih porodica i prijatelji prisiljeni da skupljaju novac za vrlo skupe postupke izvan Bosne i Hercegovine. Stoga je Otvorena Mreža svojim radijskim i televizijskim programom pomogla da njihovi problemi postanu vidljivi kroz program transplantacija  “Never Give Up”, te im pomogla u skupljanju novca da bi što prije bili transplantirani. S obzirom na to da već odavno učestvujem u mnogim humanitarnim događajima u BiH, nakon što sam čula pjesmu istog naslova, shvatila sam da je njena moć i poruka u skladu sa programom Otvorene Mreže. U spotu se pojavljuju ljudi koji su transplantirani kroz njihov program. Nadam se da ću ovim projektom doprinijeti podizanju svijesti, novca i mogućih potrebnih izmjena postojećih zakona u BiH”, izjavila je Dalal.

Foto: Edvin Kalić

Pogledajte video:

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *