Categories Vijesti o poznatima

Jesu li Kylie Jenner i Drake par? Njeni prijatelji kažu jedno, njegovi drugo

Kylie Jenner i Drake u posljednje vrijeme se puno druže, a u javnosti se nagađa kako između njih postoje romatične iskrice. 

Beauty mogulica je viđena na njegovom rođendanu, kao i na zabavi povodom Noći vještica, ali prijatelji repera tvrde da između njih nema ništa više od prijateljstva.

Foto: Guliver/Getty Images

“Kylie i Drake nisu zajedno. Oduvijek su bili dobri prijatelji i druže se više otkad je Kylie sama. To je samo lijepo prijateljstvo, ali isključivo je platonsko”, kažu izvori bliski reperu.

Drake često navraća u kuću najmlađe milijarderke kako bi se družio s njom i njenom kćerkicom Stormi.

Foto: Guliver/Getty Images

Ipak, Kylieini prijatelji drugačije gledaju na njihov odnos.

“Nisu u vezi, ali Kylie uživa dok je on u blizini. Definitivno provode vrijeme zajedno i češće se viđaju. Vrlo joj je ugodno s njim jer ga poznaje jako dugo. To bi se moglo pretvoriti u nešto više od prijateljstva”, rekao je izvor blizak Jenner.

Prije nešto više od mjesec dana, Kylie je prekinula vezu s ocem svojeg djeteta Travisom Scottom, a sada je poznato šta on misli o njenoj potencijalnoj vezi s Drakeom.

“Travis je svjestan da je Drake u posljednje vrijeme bio oko Kylie. Drake i Travis su dobri prijatelji i Travis zna da Drake ne bi prešao liniju”, kaže izvor blizak reperu.

View this post on Instagram

I brought the snow 2 da desert 🌵

A post shared by flame (@travisscott) on

Travis misli da će se on i Kylie na kraju pomiriti i ne brine se oko Drakea.

“On i Kylie još uvijek provode puno vremena zajedno i redovno razgovaraju. Travis je zauzet radom na novom albumu i puno putuje, ali uvijek je uzbuđen kada provodi vrijeme s Stormi i Kylie”, dodao je isti izvor.

Prijatelji bivšeg para otkrili su da će Travis, Kylie i Stormi zajedno provesti nadolazeće praznike.

Kylie smatra da bi bilo pošteno uključiti Travisa u sve porodične aktivnosti te želi da on sa Stormi podijeli posebne trenutke.

Izvor: tabloid.rtl.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *