Categories Vijesti o poznatima

“Prijatelji” ponovo na okupu u HBO specijalu?

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu njujoršku šestorku, ako pregovori o snimanju specijala za streaming servis HBO Maks, urode plodom, piše Hollywod reporter pozivajući se na upućene izvore.

Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije “Prijatelji” David Crane i Marta Kauffman.

Izvori Hollywood reportera naglašavaju da je dogovor još daleko od postignutog, i da tek treba zaključiti ugovore sa glumcima i kreatorima serije.

Kada i ako dođe do dogovora, izazov ostaje usklađivanje rasporeda svih glumaca, ističu izvori ovog tabloida.

Spekulacije o okupljanju “Prijatelja” podstaknute su sa više zajedničkih fotografija glumaca iz serije koje su osvanule na društvenim mrežama u posljednje vrijeme, kao i sa “transferom” serije sa Netflixa na novi striming servis HBO Maks koji bi trebalo da počne sa radom u maju sljedeće godine.

Kompanija Warner navodno je platila 425 miliona dolara kako bi povratila pravo na petogodišnje emitovanje “Prijatelja” na sopstvenoj platformi (HBO Max).

Izvor: n1

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *