Categories Fitness

Nema više izgovora: 6 aplikacija za lako vježbanje u svom domu

Izgovor za izbjegavanje treninga uvijek se lako nađe, ali uz prisutnost raznolikih aplikacija za pametne telefone, pomoću kojih možete vježbati bez obzira na to gdje se nalazite, sve je teže pronaći opravdanje.

Foto: Thinkstock

Ne volite grupne treninge niti odlazak u teretanu, nemate vremena za to, a problem je i to što niste prije vježbali, pa se bojite da će svi gledati vaše nespretne poze ili, pak, mrlju od znoja na topu za vježbanje? Idealno rješenje za sve probleme su aplikacije na vašem pametnom telefonu.

One omogućuju vježbanje u domu, nude raznolike treninge, motivišu vas, a velika većina omogućuje i vođstvo virtuelnog trenera – zbog čega ćete se osjećati baš poput zvijezda. Izdvojili smo nekoliko aplikacija koje možete da povedete sa sobom na odmor, a zahvaljujući kojima ćete postići željenu formu – pod ličnim uslovima.

1. Qinetic

Aplikacija za sve one koji nikako ne mogu da se natjeraju da ranom zorom odu u teretanu: možete da gledate treninge različitih stručnjaka iz fitness industrije – bez obzira na to jeste li u potrazi za zumbom, yogom ili nekom od HIT vježbi.

2. Freeletics Bodyweight

Ako želite da koristite sopstvenu težinu da oformite svoje mišiće za vas je Freeletics Bodyweight koja dolazi s jednom velikom prednošću: moraćete da prođete fitness test prije nego što počnete kako bi mogao da bude oformljen plan vježbi prema vašim potrebama.

Kliknite na sljedeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *