Categories Beauty

IZBOR ČITATELJICA // LJ&Z Beauty Awards: Nominovani su…

Sreća se, kažu krije u beauty ritualima. Bilo da uživate u mirisnim i opuštajućim kupkama, utapkavate najnoviji puder, kupate se u omiljenom parfemu, uklanjate dlačice najnovijim proizvodima, njegujete kožu moćnim kremama ili nanosite omiljeni crveni ruž, sve više žena priznaje da se zadovoljstvo krije baš u takvim beauty ritualima. 

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Hvala vam što ste vrijedno ispunjavali naš prošlomjesečni upitnik… Sastavili smo sve vaše prijedloge i izdvojili one najčešće spominjane. Sada ulazimo u drugi krug! Glasajte za vaš omiljeni proizvod iz svake kategorije, a dalje je princip glasanja isti!

Zato smo odlučili da nam pomognete da odaberemo top proizvode u 10 beauty kategorija, a mi ćemo da nagradimo 10 sretnih čitateljki, na kraju akcije.

“Skinite” ovaj upitnik stranu po stranu (jednostavno *desni klik mišem i opcija “save as”) i ispunite ga te nam ga pošaljite poštom na adresu Vrazova 1, 71000 Sarajevo ili jednostavno uslikajte ispunjen upitnik i pošaljite nam fotografiju na
e-mail ljepotaizdravlje@color.co.ba

Upitnik možete pronaći (ispuniti i poslati poštom ili fotkati pa poslati fotografiju mailom) i u najnovijem broju Ljepote&Zdravlja!

Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *