Categories Ljubav

Da li je vaš muškarac “svačiji muškarac”?

Postoji onaj tip muškarca kojem je zavođenje žene jednostavno u krvi. Njega jednostavno primijeti svaka žena i to ne samo da ga primijeti, već on svojom harizmom uspijeva i da održi njenu pažnju. Savršenog muškarca krase neke vrline, koje ne možete prepoznati kod svakog pripadnika muške populacije, ali da li ih posjeduje vaš  partner, to sigurno sada možete otkriti?

Gospodin savršeni je…

1. Fleksibilan

Savršeni muškarac ne dozvoljava da ga bilo šta iznenadi, uvijek je spreman da se dostojanstveno nosi sa situacijom, čak i onom nepredviđenom.

2. Obziran

Spreman je da svojoj ženi pokaže da je ona na prvom mjestu. Ona jednostavno ima oslonac i podršku u svakom trenutku i zato je neopozivo zaljubljena u njega.

3. Siguran u sebe

Ako je svjestan svojih kvaliteta i drži do sebe, on je jednostavno magnet za ženske poglede. Ženama je vrlo bitno da je muškarac pored kojeg su, siguran u sebe jer tako one nemaju razloga da sumnjaju u svoj izbor.

4. Spreman da prihvati krivicu 

Mnogi muškarci zbog ponosa jednostavno neće priznati svoju krivicu, a pravi muškarac će bez problema reći da je kriv i da mu je žao. A jednoj ženi, to je ponekad sasvim dovoljno.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *