Categories Ljubav

Najčešće greške zbog kojih se razočaramo u ljubav

Zaljubimo se u viziju, a ne u realnost
Većina žena je imala situaciju da je prvi utisak odvede u projekciju daleke budućnosti sa muškarcem sa kojim se nalazi tek “na početku” . Kada upoznamo šarmantnog muškarca koji nas obori s nogu, ponekad se brzo zaljubimo u samu ideju ljubavi. Tada zaboravljamo da za dugotrajnu vezu punu poštovanja treba puno više od hemije, privlačnosti i strasti. Nekada nam je potrebno malo više vremena, da se osvjestimo da je realnost daleko od naše projekcije i da za dugu vezu moramo pronaći konkretne i trajne vrijednosti na kojima ćemo graditi temelje ljubavnog odnosa.

Stav “svi su isti”
Nakon teškog i bolnog prekida svi imamo potrebu okriviti kompletan muški rod za sve loše što nam se dogodilo u vezi. Naravno, takva je reakcija ishitrena i obično nas brzo i prođe.
Međutim, ako se tog osjećaja dugo ne možete riješiti, onda to postaje problem jer vas sprječava u pronalasku ljubavne sreće. U novu vezu ne smijemo ulaziti sa predrasudama jer onda nećemo izgraditi odnos pun povjerenja ili ćemo otjerati dobrog partnera svojim neutemeljenim sumnjama.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *