Categories Ljubav

Obnavljamo znanje: Nekoliko zanimljivih činjenica o srodnoj duši

Srodne duše moraju isto razmišljati

Iako se osjećamo  kao jedna cjelina, mozak nam nije isti i ne treba da bude tako! Iako mislimo da ćemo imati iste poglede na svijet, želje i htijenja, mi smo ipak dva tijela sa dvije duše, a prije svega dva mozga. Trebalo bi da vas raduje što niste isti u svakom pogledu. To će pokrenuti nove teme za razgovor, istraživanje i mogućnost da doživite nova iskustva.

Srodne duše uvijek govore šta misle

Srodne duše očekuju besprijekorno međusobno razumijevanje i krajnje otvorenu komunikaciju. Iako je u odnosu primarno biti iskren, partner ne mora da zna svaku vašu misao. Svakako znate da je bolje pričati otvoreno o onim stvarima koje bi konkretno mogle predstavljati problem, a ne da svoju vezu opterećujemo bespotrebnim sitnicama, koje na površinu isplivaju kada smo pod stresom.

Vaši problemi  riješiće se sami od sebe

Istraživanja su pokazala da preko 80% problema u vezama nikad nije riješeno. To nije strašno sve dok to nisu problemi koji utiču na vezu. Bolje je da pokušate da riješite nesuglasice nego da bezuspješno mijenjate jedno drugo.

Srodna duša će vas voljeti bez obzira na sve

To nije samo pogrešan već i tužan način razmišljanja. To su izgovori da ne ulažete trud, da se prilagodite partneru i da korigujete svoje ponašanje, a da od druge strane očekujete maksimum. Srodne duše funkcionišu uzajamnom razmjenom energija. Ne možemo očekivati ​​da nas naša srodna duša voli bez obzira na sve. To je jednostavno sebično! Srodne duše se pronađu, ali je neophodno uložiti trud, kako bi ljubav zaista opstala.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: @creativemaxx.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *