Categories Ljubav

Tri greške koje pravimo kada se ljubimo

Od dobrog poljupca klecaće vam koljena, oznojiće vam se dlanovi i ubrzati rad srca. Mislili ste da ste svladali osnove ljubljenja još u školi? Razmislite malo bolje. Otkrivamo vam tri najčešće greške koje pravimo kad spojimo usne s partnerom/kom. 

#1 Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primjer, agresivno spajanje usana neće podstaknuti strasti, već vas ostaviti s masnicama na i oko područja usana. Umjesto toga započnite mekim spajanjem usana i podatnim poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tijela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogriješiti.

#2 Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko “zabija” jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali čedno držanje jezika u vlastitoj usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekt. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnicu, nježno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

#3 Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje kisika dobra stvar za vaše tijelo. Kada se odvojite od partnera možda ćete odlučiti razigrano prijeći usnama preko njegovog obraza ili čela.Nježan trenutak moglo bi pokvariti pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos, ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vješt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti se ljubiti kao da ništa nije dogodilo.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr Foto: Thinkstock

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *