Categories Ljubav

Vratite bivšeg uz jedno “zlatno pravilo”

Kako bi opet pridobile bivšeg, većina djevojaka čini apsolutno iste stvari: plaču, izvinjavaju se, obećavaju da će se promijeniti, a ponekad i uskoče bivšem u krevet nadajući se da će to dati još jednu šansu. Kada malo bolje razmislimo i pogledamo sve ove reakcije, počinjemo shvatati koliko su neprivlačne i zašto one zapravo nikada ne upale.

Foto: Guliver/Thinkstock

Svaki muškarac želi da bude u vezi jedino sa ženom koju poštuje. To silno izvinjavanje, plakanje i izmotavanje zapravo je gubljenje vremena i vjerovatno će vas dovesti do izgubljenog njegovog poštovanja i trenutka kada će se on ponašati prema vama kao prema igrački.

Ne brinite, sigurno neće izgubiti volju da spava s vama, ali teško da će poželjeti nešto više od fizičkog kontakta! Kada jednom otvorite vrata ovakvim situacijama, ne nadajte se da će ikada biti nešto više od obične kombinacije.

Umjesto toga, naučite vladati same sa sobom koliko god da vam je teško i sačuvajte svoje dostojanstvo. Kada mu pokažete svoja pravila igre i date mu do znanja da raskid nije za vas kraj svijeta, postaćete djevojka s kojom će željeti da ostane zauvijek.

Vjerovale ili ne, ovo zlatno pravilo možete da nastavite da koristite i nakon što ga pridobijete nazad. To i je razlog zbog kojeg ga zovemo zlatnim pravilom.

IZVOR: COSMOPOLITAN.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *