Categories Ljubav

Vratite romantiku u vašu vezu

Dugo ste u vezi sa vašim partnerom. Vremenom se ljudi počinju navikavati na osobu sa kojom su i u vezi, nestaje romantike i strasti koja je bila na početku veze. Kako biste vratili romantiku u vašu vezu pronašli smo za vas nekoliko savjeta.

romantična veza

Prije svega ljubite se, jer je ljubljenje intimna stvar koja će vam pomoći da održite vezu i vratite u nju staru romantiku s početka.

Svaku noć odvojite pola sata kada ćete vas dvoje biti sami. Veza može da opstane samo ukoliko provodite vrijeme zajedno.

Ukoliko ste primjetili da vaš seksualni život nije isti kao na početku veze, vrijeme je da poduzmete nešto.

Kažite svom partneru da vam je potreban, ali ga nemojte početi gušiti. Zamolite ga samo da neko vrijeme posveti samo vama.

Natjerajte svog partnera da razgovara sa vama i da vas sluša dok vi pričate. Iako on smatra da je ćutanje potrebnije uvjerite ga u suprotno.

Recite svom partneru da mora da vas cijeni. Recite nešto lijepo o sebi i neka vam on to potvrdi. Nemojte čekati od njega da vam udijeli kompliment.

Ukoliko imate djecu uključite i vašeg partnera u njihovo vaspitanje. Djeca treba da vide da ste vi tim.

Iako mislite da nakon dugo godina znate sve o partneru ipak jednom godišnje provjerite da li je partner promijenio mišljenje o nekoj bitnoj stvari.

Izvor: ljepota.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *